طرز تهیه آرد ۱ پیمانه. آب یک پیمانه. نمک یک چهارم. پیمانه روغن ۲ قاشق غذاخوری. آبلیمو یک قاشق چای خوری. رنگ خوراکی اختیاری. همه مواد را مخلوط کرده و داخل قابلمه ریخته بر روی حرارت میگذاریم آنقدر مواد را هم میزنیم تا به شکل خمیر در آید وقتی که خمیر به دست نچسبید خمیر آماده است از روی حرارت برداشته و اجازه بدهید خمیر سرد شود و با رنگ خوراکی رنگ کنید خمیر را. بعد از هربار استفاده داخل ظرف درب دار گذاشته و در یخچال قرار می دهیم این خمیر تا شش ماه ماندگاری دارد سایر نکات در پست بعدی
باید روی حرارت مواد هم بزنی تا وقتی مواد به شکل خمیر در بیاد و وقتی خمیر به دست نچسبید اون وقت خمیر از روی حرارت برمیداریم .همین الآنم میتونی این خمیری که درست کردی رو توی یه قابلمه بزاری روی حرارت هر وقت به دستت نچسبید برداری .رنگ هم خمیر رو کرده باشی اشکال نداری