2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه تخمک گذاریه ...

من تو اقدامم ۱۰ روز مونده به پریودیم و کمر و شکم درد دارم ‌....

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
روز سیزدهم پریودی خیلی دردش شدید بود

علت های مختلفی میتونه داشته باشه ولی در کل رو این نشانه ها نمیشه حساب باز کرد. چاره ای نیست جز اینکه تا موعد پریودت صبر کنی. منم تو اقدامم و این دردای پریودی رو  داشتم

دو ساله میخوایم بچه دار شیم باردار شدم ولی قسمت نشده بچه بغل کنیم الان دومین ماه که بعد یه وقفه اقدا ...

منم یه بارداری ناموفق داشتم. هفته 30 زایمان کردم ولی قسمت نشد. الان بعد یک سال دوباره اقدام کردم. وقت پریودت کی هست؟ انشاالله به مراد دلت برسی عزیزم

منم یه بارداری ناموفق داشتم. هفته 30 زایمان کردم ولی قسمت نشد. الان بعد یک سال دوباره اقدام کردم. وق ...

عزیزم همچنین شما

منم تو هفته 29 دخترمو از دست دادم تقریبا هفت ماه پیش چهار اردیبهشت موعود پریودمه

امروز تاپیکاتو خوندم عزیزم. منم بچم دختر بود. خیلی سخته. هرچی خدا بخواد، انشاالله زود زود برگردن پیش ...

انشاا.. خدا از دهنت بشنوه

شما هم ترشح شیر دارید ؟

فک کنم مال من تا وقتی پرپلاکتینم بالاست و سینم شیر میاد نی نی نشه