2777
2789
عنوان

تمرینات قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 6716 بازدید | 256 پست
ببین رو تصویر سازیت کار کن این خیلی مهمه  و اینکه ایمان داشته باش که به خواستت میرسی. بهت قول ...

تو چند چیز گرفتی میشه بگی لطفا🙏

ایام غم نخواهد ماند... 99/09/09 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. شکر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما گوش میکنم عزیزم . مرسی.. ولی از بس برعکس شده دیگه امید ندارم. حالا گوش کنم بلکه تاثیر کنه برا م ...

وقتی درستشو یادبگیری همه اینا درست میشه گلم

من همسرمو، بچه هامو، خونه زندگیمو، شغلمو و همه چیمو مدیون دکتر فرهنگم

ببین رو تصویر سازیت کار کن این خیلی مهمه  و اینکه ایمان داشته باش که به خواستت میرسی. بهت قول ...

ببخشی منظورت از ایمان داشته باشه اینه که فک کنم خدا خواستمو براورده کرده؟

تصویر سازی هم همون چیزهای قبلی که گفتی رو انجام بدم کافیه؟

❤لطفا برای قبولی خواهرم در ازمون ی صلوات بفرستین❤
چی؟ خب بگو؟؟ تورو خدا به منم کمک کن. حالا این سیمینارهایی که یکی از بچه ها گفت هم گوش میکنم شاهین فر ...

ببین عزیزم یکی از اصلی ترین راه هاش ایمان داشتنه که مطمئن باشی بهش میرسی.

قانون جذب هر چی رو که تو بخوای جذب میکنه.

اگه نگران باشی که نمیرسی قانون جذب نگرانی جذب میکنه 

اگه غصه بخوری غصه جذب میکنه 

وقتی درستشو یادبگیری همه اینا درست میشه گلم من همسرمو، بچه هامو، خونه زندگیمو، شغلمو و همه چیمو مدی ...

تورو خداااااا؟ وای.. چند وقت گوش کردی بهشون رسیدی؟ یعنی چقدر زمان نیاز هست؟

یه مختصر توضیحی میدی گلم

اول باید باور داشته باشی برو یه جا دراز بکش اگه میتونی عود روشن کن جای ارومی باشه نفس و از بینی بده داخل طوری که شکمت بالا پایین کنه موقع نفس کشیدن از دهان بده بیرون اول یکم تمرکز کن حالا صحنه هایی که دوست داری اتفاق بیوفته رو تصویر سازی کن تصویر سازیت باید قوی باشه کله حسی که داریو بده بیرون دلتنگی خوشحالی دوس داشتن عاشق بودن باید طوری حستو بدی بیرون از ته دلت که به کائنات منتقل شه 

چیو جذب کردی ک خیلی محال بوده

ثروتی که الان دارم ، خونه ای که توش زندگی میکنم ، همسرم ،ماشینم،شغلم، موقعیت الانم یه زمانی آرزوم بود همه مسخرم میکردن میگفتن خیالپردازی 

حس منفي فقط چيزاي منفي ميده بهت

اخه من قبلا هم که اصلا در مورد جذب نمیدونستم؛ همش خودمو با یکی تصور میکردم؛ برعکس شد بهش نرسیدم و خیلی چیزای دیگه هم همینطور😑

تورو خداااااا؟ وای.. چند وقت گوش کردی بهشون رسیدی؟ یعنی چقدر زمان نیاز هست؟

اصلا نمیشه گفت چقد

تو وقتی وسواس اینو داشته باشی که زودتر برسم به هیچی نمیرسی، با گوش دادن این سمینار  یاد میگیری که همه چیزو رها کنی و فقط کار خودتو انجام بدی و همه چیز کم کم درست میشه