سلام دوستان؛ چند وقت قبل یکی تاپیک زده بود که اموزش جذب تو تلگرام میده، من چون تلگرام ندارم قرار شد اینجا یادم بده. گمش کردم. شما نمیشناسید؟ یا هر کس دیگه ای که بلد باشه و بتونه کمک کنه. یا اگه خودتون بلدید؟؟ ممنون...
چند وقته رفتم تو نخ قانون جذب..
ایام غم نخواهد ماند... 99/09/09 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. شکر
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اول باید باور داشته باشی برو یه جا دراز بکش اگه میتونی عود روشن کن جای ارومی باشه نفس و از بینی بده داخل طوری که شکمت بالا پایین کنه موقع نفس کشیدن از دهان بده بیرون اول یکم تمرکز کن حالا صحنه هایی که دوست داری اتفاق بیوفته رو تصویر سازی کن تصویر سازیت باید قوی باشه کله حسی که داریو بده بیرون دلتنگی خوشحالی دوس داشتن عاشق بودن باید طوری حستو بدی بیرون از ته دلت که به کائنات منتقل شه
تورو خداااااا؟ وای.. چند وقت گوش کردی بهشون رسیدی؟ یعنی چقدر زمان نیاز هست؟
اصلا نمیشه گفت چقد
تو وقتی وسواس اینو داشته باشی که زودتر برسم به هیچی نمیرسی، با گوش دادن این سمینار یاد میگیری که همه چیزو رها کنی و فقط کار خودتو انجام بدی و همه چیز کم کم درست میشه