2777
2789
عنوان

این پسره چرا اینجوی میکنه؟

226 بازدید | 14 پست

سلام من خواننده خاموش بودم تا الان خدارو شکر مشکلی نبوده بخوام مطرح کنم ولی این موضوع ذهنمو در گیر کرده لطفا تا اخر بخونین نظرتونو بگین.این پسره فکر کنم یکی دوسال بزرگتره ازم و نزدیگ پنج سال ادامه داره و تو مسیر مدرسه هر وقت منو میدید ذل میزد بهم مدرسمون نزدیک بود انموق جوری که همه میفهمیدن بعد که مدرسه هامون دور شد این اقا میومد سر راه من مینشست تا منو ببینه همیشه سر تایم اونجا بود اما جز نگاه کاری نمیکرد و تابستونا تو اون گرما سالت سه میرفتم کلاس گیتار اونم باز سر راهم بود و خیلی موارد دیگه ولی من اهل دوستی اینا نیستم به چشم برادری پسر خوبیه بدم نمیاد ازش ولب غررمم اجازه نمیده من برم جلو یه بار اتفایی پسر دایی کوچولمو داشتم میبردم بیرون اتفاقی اونجا نشسته بود ما از کنارش رد شدیم پسر داییم ازش خوشش اومد و رفت پیشش منم یکم طولش دادم شاید یه چیزی بگه اما جز ذل زدن تو چشمام کاری نکرد خجالتم نمیکشه 😆 به نظرتون چرا اینکارو میکنه؟

شايد دوس داره مث بز باشه

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای😂😂😂

والا خو😅

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

شايد دوس داره مث بز باشه

😂😂😂😂😂

یه صلوات مهمون میکنید تا آرامش به زندگیه یکی از عزیزانم برگرده و زندگیش با همسرش آروم و خوش بشه.مادر بزرگم شفا پیدا کنه و خونمون زود با قیمت خوب فروش بره بتونم کاری که میخوام رو شروع کنم و بهترینسود و منفعت عالی کسب کنم.