2777
2789
عنوان

لک بینی تروخدا بیاین خانوما

82 بازدید | 6 پست

کیا با وجود بی بی چک مثبت لک بینی داشتن یا دارن تروخدا راهنماییم کنین 

۱۰ روزه از پریودم میگذره امروزم بی بی چکم هاله انداخت.ولی ۳ روزه ۴ بار لک بینی داشتم .کمرم درد میکنه .احساس پریودی دارم ولی میرم دستشویی هیچی نیس بنظرتون چیه ؟؟

سلام .چرا آزمایش خون نمی دین خیالتون راحت بشه.بعضی آزمایشگاه ها میان تو منزل خون میگیرن لازم نیس برید بیرون.

بعد این حالت هم زیاد نگران کننده نیست اگه باردار باشید هم ممکنه لکه بینی داشته باشید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی میترسم والا.آخه باید تا شنبه صبر کنم 

نه اصلا نترسید بعضیا در اول بارداری لک بینی دارن و بدون هیچ مشکلی تموم میشه.در هر صورت تا شنبه کاری برنمیاد ازتون پس تحمل کنید .خودتون آروم کنید .به امید خدا که شرایط خوبی دارید.

نه اصلا نترسید بعضیا در اول بارداری لک بینی دارن و بدون هیچ مشکلی تموم میشه.در هر صورت تا شنبه کاری ...

خیلی ممنون از اینکه روحیه دادین .💋💋

۳ ماه پیشم سقط داشتم برا همون اینقد استرس دارم

راستی شما میدونین بعداز سقط چی برا تقویت رحم خوبه؟؟

خیلی ممنون از اینکه روحیه دادین .💋💋 ۳ ماه پیشم سقط داشتم برا همون اینقد استرس دارم راستی شما مید ...

خواهش می کنم کاری نکردم.میگن گرمی بخورید البته طب سنتی ها میگن.ولی اگه الان باردار باشین نباید برخی چیزا رو بخورید.حتما زودتر آزمایش بدین.التماس دعا