سایتتتتتتتتتتتتتتتتت مدیر عضویت: 1398/01/31 تعداد پست: 301 عنوان کسی کف بینی بلده؟ | مشاهده متن کامل بحث + 654 بازدید | 64 پست سلام کسی هست کف بینی بلد باشه؟ اگه کسی هیپنوتیزور خوب میشناسه بگه 1399/01/21 | 21:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویای_پرواز عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 20452 تو عکس مشخص نیس گوشه ی دستاما یک خطشو دیدمیک بچه رو حتما دارین Ceeport ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم ❤ceeport 💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
فییوناا عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 14211 تو عکس مشخص نیس گوشه ی دست اما یک خطشو دیدم یک بچه رو حتما دارین ممنون لطف کردید کنار دست یعنی کنار انگشت کوچک ؟
رویای_پرواز عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 20452 ممنون لطف کردید کنار دست یعنی کنار انگشت کوچک ؟ پایینه انگشت شماره ۵اون کوچیکه Ceeport ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم ❤ceeport 💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
یسنا۵۵۷۴ عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 2662 گفتم تعداد بچه هارو میتونم بگم اما از نزدیک - چون عکسا واضح نیست و از گوشه ی داخلیه دست باید عکس ب ... یکی میگفت اسم شوهر آینده هم از کف دست معلوم میشه درسته آیا؟؟؟ با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲 ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹 دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔
رویای_پرواز عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 20452 یکی میگفت اسم شوهر آینده هم از کف دست معلوم میشه درسته آیا؟؟؟ اونیکه انگار با خون اسمش نوشته شده روی انگشتای دست؟! Ceeport ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم ❤ceeport 💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
یسنا۵۵۷۴ عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 2662 اونیکه انگار با خون اسمش نوشته شده روی انگشتای دست؟! یعنی روی انگشتای دست معلوم میشه با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲 ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹 دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔
رویای_پرواز عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 20452 یعنی روی انگشتای دست معلوم میشه ن اون کاملا اشتباههفقط مشخص میشه ک همسرتون غریبس یا فامیل همیناسمش کف دست نیست Ceeport ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم ❤ceeport 💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
golehasrat عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 2706 تو عکس مشخص نیس گوشه ی دست اما یک خطشو دیدم یک بچه رو حتما دارین یه نفر کف دست منو شوهرم رو دیدتعداد بچه های من از شوهرم بیشتر بود🙄احتمال متارکه هست یا جدی نگیریم😁 در این فکرم من و دانم که هرگز مرا یارای رفتن زین قفس نیست اگر هم مرد زندانبان بخواهد دگر از بهر پروازم نفس نیست
الللل عضویت: 1398/10/12 تعداد پست: 1605 میشه مال منم بگید ممنون😉 نگاح نکن کح خیلی ساکتم بح وقتش برسح حرفای بحت میزنمکح معنیشو تو گوگل سرچ کنی:/😹🖕🏿🔞🖤⃟○━
یسنا۵۵۷۴ عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 2662 ن اون کاملا اشتباهه فقط مشخص میشه ک همسرتون غریبس یا فامیل همین اسمش کف دست نیست واقعا من همش کف دستمو چک میکردم ک چ اسمی هست 😝😁😅 با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲 ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹 دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔
رویای_پرواز عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 20452 یه نفر کف دست منو شوهرم رو دید تعداد بچه های من از شوهرم بیشتر بود🙄 احتمال متارکه هست یا جدی ن ... ن تعداد بچه روی دست خانم هستش معمولا Ceeport ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم ❤ceeport 💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
رویای_پرواز عضویت: 1398/06/10 تعداد پست: 20452 واقعا من همش کف دستمو چک میکردم ک چ اسمی هست 😝😁😅 😂 Ceeport ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم ❤ceeport 💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
arameshefarhad71 عضویت: 1398/02/17 تعداد پست: 6775 آقا مال منم بگینننن لطفا زن،زندگــــــــــی،آاااازادیــــــــــ... برای دخــــــــــتری که آرزو داشت پسر بود
golehasrat عضویت: 1398/04/13 تعداد پست: 2706 ن تعداد بچه روی دست خانم هستش معمولا عع چه جالبمرسی😘پس از رو دست اون چیو گفتهنکنه تعداد زناش بوده😐 در این فکرم من و دانم که هرگز مرا یارای رفتن زین قفس نیست اگر هم مرد زندانبان بخواهد دگر از بهر پروازم نفس نیست