2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم تعداد بچه هارو میتونم بگم اما از نزدیک - چون عکسا واضح نیست و از گوشه ی داخلیه دست باید عکس ب ...

یکی میگفت اسم شوهر آینده هم از کف دست معلوم میشه 

درسته آیا؟؟؟

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔
یکی میگفت اسم شوهر آینده هم از کف دست معلوم میشه  درسته آیا؟؟؟

اونیکه انگار با خون اسمش نوشته شده روی انگشتای دست؟!

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
اونیکه انگار با خون اسمش نوشته شده روی انگشتای دست؟!

یعنی روی انگشتای دست معلوم میشه

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔
یعنی روی انگشتای دست معلوم میشه

ن اون کاملا اشتباهه

فقط مشخص میشه ک همسرتون غریبس یا فامیل همین

اسمش کف دست نیست

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
تو عکس مشخص نیس گوشه ی دست اما یک خطشو دیدم یک بچه رو حتما دارین

یه نفر کف دست منو شوهرم رو دید

تعداد بچه های من از شوهرم بیشتر بود🙄

احتمال متارکه هست یا جدی نگیریم😁

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    
ن اون کاملا اشتباهه فقط مشخص میشه ک همسرتون غریبس یا فامیل همین اسمش کف دست نیست

واقعا 

من همش کف دستمو چک میکردم ک چ اسمی هست 😝😁😅

یه نفر کف دست منو شوهرم رو دید تعداد بچه های من از شوهرم بیشتر بود🙄 احتمال متارکه هست یا جدی ن ...

ن تعداد بچه روی دست خانم هستش معمولا

ن تعداد بچه روی دست خانم هستش معمولا

عع چه جالب

مرسی😘

پس از رو دست اون چیو گفته

نکنه تعداد زناش بوده😐

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست