2777
2789
عنوان

انقد جیغ زدم حنجرم آسیب دیده

1126 بازدید | 27 پست

نمتونم صحبت  کنم گلوم میسوزه شدید

باشوهرم دعوامون شد شدیدبهم قول داده بود ترک کنه اما رفتم تواتاق دیدم داره تریاک میکشه عصبانی شدم گوشیشم دستش بود گفتم مگه قول ندادی محل نداد گوشیشو گرفتم پرت کردم ب دیوار بعد بالگدزدتوشکمم تودیوار وچن تا زدمنو دادمیزدگوشیموشکوندی گفتم ینی ارزش گوشیت بیشتره گوشبمو برداشتم زنگ بزنم بابام بیاد دنبالم گوشیمو گرف بهم نمیداد دستامو انقد فشار میداد هم کبود شده منم تاتونستم دستاشوبدنشو ناخن کشیدم خونی شد دوساعت گریه میکردم حالم بدشد اصلا براش مهم نبود درکل حالم براش مهم نیس غرورشو ترجیح میده الان اومدم زنگ بزنم بیان دنبالم بخاطردخترم نمیتونم همش دوسالشه گناه داره نمیدونم چیکا کنم خدایا کاش بمیرم کاش دلم شکستهه خسته و ناامیدم

خود بابامم بیماری روحی داره تو تاپیکای قبلم هس مادرمم فوت شدن بابام میخواد زنش ک جداشده بوده برگردونه شوهرمم داره ازین موضو سواستفاده میکنه اذیتم میکنه میگه هیچ جایی نداری بری مث سگ میندازت بیرون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمرتو تلف نکن درست تصمیم بگیر 

❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو  کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶
خود بابامم بیماری روحی داره تو تاپیکای قبلم هس مادرمم فوت شدن بابام میخواد زنش ک جداشده بوده برگردون ...

برو خونه بابات بهتر از این جنگ اعصاب الان بچه این کتک کاری و جیغ و داد بشنوه که دور از جون دیوونه میشه

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
یکبار دیگه جدا شدم ازدواج دوممه خانوادمم شرایط خ بی ندارن چاره ای ندارم

خب طلاق برای همینه 

با مرد معتاد زندگیت سوخت میشه

❌میخوای نصیحت کنی،به راه راست هدایت کنی،مسواک عقایدت رو تو حلقم فرو  کنی ،فضولی کنی ریپلای نکن❌احمد ذوقی بی گناه قبلی در بحث های سیاسی ترکید🤣غصه کم کم جون میگیره، دل یهو میپوسه🕶
خود بابامم بیماری روحی داره تو تاپیکای قبلم هس مادرمم فوت شدن بابام میخواد زنش ک جداشده بوده برگردون ...

ای بابا 

متاسفم واقعا 

مهرتو بگیر . تو این مدت بزار بشینه بکشه تو هم ی حرفه ای یاد بگیر خودتو جمع و جور کن که بتونی سرکار بری و درامد داشته باشی بعدش جدا شو . جوونیتو نزار 

دیدم که بهت میگم....