2777
2789
عنوان

انقد جیغ زدم حنجرم آسیب دیده

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 27 پست

چی بگم والا

کار رو برای خودت سخت کردی

متاسفانه با ادم معتاد نه میشه ساخت و نه میشه امید به تغییرش داشت

باید برای جدایی برنامه ریزی کنی به نظرم

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخی عزیزم ! ناراحت شدم ! ولی با ایشون که اعتیاد داره  روشتو عوض کن  این راهش نیست چون باید قبول کنی که معتاد هست ایشون و باید مواد بهش برسه اگر نرسه حالش بدتر از حال کنونی هست. ببین تاجاییکه میتونی کمکش کن راضی بشه به ترک . اینکه بری بالاسرش و این رفتارو گفتارو داشته باشی پس فردا خودت و بچه ات افسرده و پریشون تراز حال هستید . پس بگرد با ارامش و صبر راضیش کن. تا خودش نخواد هیچکاری نمیشه کرد . 

عزیز خودتون دنبال این باشید دستتون تو جیب خودتون باشه استقلال مالی یعنی کلید زندگی شما ... آرایشگری و هر هنری فقط برید دنبالش . ما یکی رو میشناسیم باور کنید داستان زندگیش اینقدر سخته که نمیتونم به زبون بیارم ... همه شهر میدونن الان شاخ در مییارن بهترین زندگی رو داره و همیشه میگه پاداش سختی هام هست .....اصلا طلاق نگیرید . فقط دنبال هنر باشید .‌‌ این خانمی که میگم بچه داشت شوهر شدید معتاد و بداخلاق اما تحمل کرد بنده خدا شب ها می‌رفت کلاس آرایشگری خرج شوهرش و بچه هاش رو میداد و الان از ثروتمندترین زنان شهرمون هست همیشه و همه‌جا هم با افتخار میگه من خرج شوهرم رو چند ساله میدم و اصلا هم منت نذاشتم خیلی هم به شوهرش احترام میزاره اقاش هنوز که هنوزه معتاده ولی همه میدونن میگه چون اگه شوهر نداشته باشم جامعه دید خوبی نداره همون اسمش فقط باشه کافیه ولی خیلی هم با هم خوب زندگی میکنن .. اول پایه زندگی خودتون رو بسازید بعد اگه خواستید جدا بشید تصمیم بگیرید ولی توصیه میکنم به فکر طلاق نباشید فعلا .. هر کاری رو شروع کردید دعای جلب مشتری و رزق هم داشته باشید مطمئن باشید همه چیز درست میشه .‌‌ ( آدم معتاد به این راحتی ترک نمیکنه عزیزم و اصلا خودتون رو اذیت نکنید که ترک بدید خیلی خیلی مهارت میخواد به این راحتی نیست) 

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧