2777
2789
عنوان

تروخدا کمک 😢

197 بازدید | 9 پست

من حاملم بتام خیلی کند بالا میرفت اخرین بار شد۴۲۹ دو روز بعدشم پایین اومد و ۳۴۴ شد .گفتن خارج رحمی و تو تخمدان راست هست  بتا پایین اومده داره میفته خودش چهار روز بعدشم ب خونریزی کم افتادم و دوتا لخته یکی پوست و یه لخته دفع کردم  هشت روز بعد از اخرین از خون رفتم از دادم بتا شده ۱۰۱۰ . در حالی ک تو خونریزیم باید کم میشد حساب کردم هر ۴۸ ساعت شصت درصد زیاد شده و طبیعی هست 😮مگه میشه؟؟؟ دکتر میگه شاید دوتا بوده خارج رحمی دفع شده ب داخل رحمی بارداری ؟؟؟؟ مگه داریمممممم؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4186519/خانما-بیاین-جمع-شیم-۴۰-نفر-برای-هم-دعا-کنیم-و-صلوا

میشه امضامو بخونی؟من خیلی سختی کشیدم تو زندگیم عاشقانه یکیو میخوام که سر یه اشتباهم تنهام گذاشته میشه اگه پستمو هرجا دیدی واسه برگشتن عشقم و ازدواجمون صلوات بفرستی؟اگه فرستادی لایکم کن برات ایت الکرسی میخونم😢❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم امکان نداره این یه بارداری نرمال باشه حتما پیگیر باش

استرس برای مسایلی که کنترلش از دست ما خارجه توهین به حکمت خداست دوستان عزیزم.با اضطراب و نگرانی، شیرینی این دوران رو به خودمون تلخ نکنیم.بیاین توکل کنیم به خدای بزرگمون
عزیزم امکان نداره این یه بارداری نرمال باشه حتما پیگیر باش

اخه ی توده ۱۸*۱۲تو تخمدان راستم دیدن عدد بتامم خوب بالا نمیرفت اما الان بعد خونریزی و دفع لخته خیلی خوب بالا میره . بیست روزم از پریودم گذشته

اخه ی توده ۱۸*۱۲تو تخمدان راستم دیدن عدد بتامم خوب بالا نمیرفت اما الان بعد خونریزی و دفع لخته خیلی ...

سلام

چطور شد وضعیتتون؟

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر........یادگاری که در این گنبد دوار بماند
سلام چطور شد وضعیتتون؟

سلام عزیزم من بتا ک ۱۰۱۰ شد ۴ روز بعدش شد ۸۷۸ گفتن دیگه تمومه ی هفته دیگه رفتم باز شده بود ۱۰۸۵😂 دکتر گفت باید بستری شی ببینیم این چیه شاید بچه خوره باشه سه بارم سونو واژینال شدم هیچی نشون نداد بقایا هم نداشتم کاملن طبیعی دردم نداشتم دو روز بعد بتا ۶۰۶ شده بود ک فرداش افتادم ب خونریزی  فک کنم پریود شدم الان روز چهارمه 😂😂😂 داستانی بوداااا

سلام عزیزم من بتا ک ۱۰۱۰ شد ۴ روز بعدش شد ۸۷۸ گفتن دیگه تمومه ی هفته دیگه رفتم باز شده بود ۱۰۸۵😂 دک ...

خدا رو شکر بخیر گذشت

همش تو فکرت بودم

خونریزیت که تموم شد دوباره آزمایش بتا بده حتما

از صدای سخن عشق ندیدم خوش تر........یادگاری که در این گنبد دوار بماند