2777
2789
عنوان

بالاخره بی بی خریدم زدم...

265 بازدید | 21 پست

6 روز مونده به پری الان زدم منفی شد به نظرتون نا امید نشم؟راستشعلایم هم ندارم ولی نمیدونم چرا حس میکنم حاملم

به زودی زیر تیکر بارداریم مینویسم هذا مِن فَضلِ رَبّی  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در ناامیدی بسی امید است

پایان شب سیه سپید است

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
۶روز مونده؟؟؟؟؟؟؟؟

اره نمیدونم چرا حس میکنم حاملم ولی سینه درد اینا هیچی ندارم ولی ماه های پیش که خیلی سینه درد اینا داشتم پری می اومد این ماه فقط بی حالم و گرمم میشه گفتم شاید حاملم

خیلی زوده گلم  شیش روز بعد پری باید بزنی

ایشالا که عقب بندازم تروخدا برام دعا کنین ایشالا شما هم حاجت روا بشین چی میشه منم باردار شم 

تا یک هفته بعداز موعدت باس امید وار باشی الان ک خیلی زوده.من سه روز مونده بود به موعدم اولین بار خیلی کمرنگ خط افتاد روز موعدم هم همون شکلی بود ولی بیشتر شنیدم عقب انداختن مثبت شده بعدم همش فاز برندار بیخیال باش چون وقتی منفی میشه آدم خیلی حالش گرفته میشه من وقتی بیخیال شدم مثبت شد

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

توقع ‌داشتی الان مثبت بشه ؟؟؟؟ ۱۰۰ درصد الان منفی نشون میده بعد موعدت باید بزنی 

چ میدونم انقد خوندم اومدن گفتن 10 روز مونده زدیم مثبت شد یا حاله انداخت گفتم شاید با این بی حالی و حسی که بهم میگه منم یه نشونخ ای بگیرم

عزیزم باید صبر کنی اگه پریود نشدی که ان شااله نمی شی

بی بی بزنی که حالتم نگیره

خبربارداریت رو به ماهم بده

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
ایشالا که عقب بندازم تروخدا برام دعا کنین ایشالا شما هم حاجت روا بشین چی میشه منم باردار شم 

ان شاءالله به حق میلاد آقا دلت شاد بشه به زودی

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله