2777
2789
عنوان

مسخره بازی جدید همراه اول

360 بازدید | 25 پست

اگه خط همراه اول تونو شارژ کنید یه وقت دستتون بخوره نت روشن بشه و بسته اینترنت نداشته باشید با اون شارژ نمیتونید تماس بگیرید و بلوکه میشه خطتتون 

باید برای تماس مجددا خط تونو شارژ کنید 😐

خدایا شکرت 🌷

واااآ

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان با اپراتور تماس گرفتم اینو گفتن  کفریم کردن ینی 😑😑😑😑

شورشو درآوردن دیگه 😒

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
واااآ

میدونی اپراتور چی میگه؟ میگه ۱۹ ام از خطت مبلغ ۹۴۰ ریان یعنی ۹۴ تومن اینترنت آزاد رفته دیگه نمیتونی تماس داشته باشی میخوای تماس داشته باشی دوباره شارژ کن 😑

خدایا شکرت 🌷

فحش میدادی

when life leaves us blind...L♡VE keeps us kind... تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more.. ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
میدونی اپراتور چی میگه؟ میگه ۱۹ ام از خطت مبلغ ۹۴۰ ریان یعنی ۹۴ تومن اینترنت آزاد رفته دیگه نمیتونی ...

خدالعنتشون کنههههه

یکی از رویاهام اینه که برم تو کارخونه پنیر پیتزا غلت بزنم تو پنیرا کشششش بیارم و بیرون نیام🤤😋فانتزی دیگمم این بود شوهرم رئیس کارخونه باشه منم مدیر عاملش کنه😁اینم نشد دیگه. فانتزی دیگمم این بود که شوهرم فست فودی داشته باشه و من مدام پیتزا بقولم😬 این نشد😂زندگی به کام من،کلا نشد🙃
بلوکه نمیشه شارژت تموم شده برای منم اتفاق افتاده بسته نداشتم نت و روشن کردم شارژم رفته

شارژمو چک کردم شارژ دارم ولی زنگ میزنم به کسی میگه موجودی اعتبار کافی نیست 

واسه همین زنگ زدم اپراتور اونام اینو گفتن

خدایا شکرت 🌷
برا منم دیروز اینجور شد ۱۲۰۰ شارژ داشت ولی زنگ میزدم میگفت موجودی کافی نیست زنگ زدم درستش کرد

به من گفت اینترنت آزاد رفته از خطت دیگه نمیتونی با شارژت تماس داشته باشی 

گفتم از این به بعد وضع همینه شاید اشتباه دستم خورد نتم روشن شد گفت بله اینجوری 

خدایا شکرت 🌷
به من گفت اینترنت آزاد رفته از خطت دیگه نمیتونی با شارژت تماس داشته باشی  گفتم از این به بعد و ...

نمیدونم برا من درست شد یه پیام داد مشکل شما پیگیری شد زنگ زدم دیدم درست شده ولی من با عصبانیت باهاشون حرف زدم آخه دفعه اول نبود که اینجوری میشد 😂😂

به من گفت اینترنت آزاد رفته از خطت دیگه نمیتونی با شارژت تماس داشته باشی  گفتم از این به بعد و ...

ایرانسل یه کد داره که مصرف اینترنت آزاد رو لغو میکنه شاید اینم داشته باشه

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...