2777
2789
عنوان

لک بینی بین پریود

85 بازدید | 16 پست

سلام دوستان من اخرین رابطم 25 دی بوده 

اون روز پریود بودم و روز اول پریم بود 14 روز بعد لک بینی داشتم 5 روز

قرص مدروکسی پروژسترون هم مصرف میکردم

ماه دیگ پریم 2 روز دیر شد امپول پروژسترون زدم ک 5 روز بعد پری شدم بعد دوباره 14 روز بعد پری لکه بینی داشتم 

واسه تنظیم پریودمم قرص ال دی خوردم بعدش ک بعد قطع پری شدم و الان پریودم 

کسی نمیدونه دلیل لک بینیا چی میتونه باشه؟

هورمونات ریخته بهم دختر دارو استفاده نکن تا دو سه بار پری خودش بیاد.اول این که اگه یه ماه ۲۰ روز پریود نشدی باید پروژسترون زد ال دی خوردنت کجا پروژسترون خوردن کجا یکی تخمک دفع میکنه یکی تخمک ایجاد میکنه 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هورمونات ریخته بهم دختر دارو استفاده نکن تا دو سه بار پری خودش بیاد.اول این که اگه یه ماه ۲۰ روز پری ...

پروژسترون زدم چون 2روز دیر کردم به ماه قبل اخه قرص مدروکسی پروژسترونم میخوردم 

یکم ترسیدم از بارداری دکتر امپول پروژسترون زد ک پری شم 

بعد ک پری شدم 14 روز بعدش باز لکه بینی داشتم و درد سینه هم داشتم ک دکتر معاینه کرد گفت کیست سینه داری 

فک کنم واسه کیست ال دی داد ک بعد ال دی دوباره پری شدم و الانم هستم 

یه سوال میپرسم مسخره نکنید توروخدااا 😂

دیگ احتمال بارداری نیست ک؟

من روز ی ک رابطه داشتمم اصن روز اول پریم بود

اره بابا بارداری کجا بود دختر .توباید الان هیچی مصرف نکنی تا پری خودش بیاد بعدش اگه بچه خواستی از۱۵ تا۲۵ روزی دوتا پروژسترون بخور نخواستی هم ازروز۵ ال دی بخور.اون تاخیرا عادی ها مثلا بعد قطع دارو باید۱۰ روزبعدش پری بیاد واگه حامله باشی پروژسترون بزنی جای بچه روسفت میکنه اونم ازاون

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
اره بابا بارداری کجا بود دختر .توباید الان هیچی مصرف نکنی تا پری خودش بیاد بعدش اگه بچه خواستی از۱۵ ...

من اصلا رابطم از مقعد بوده(نزنید بهموووو) تو عقدم واسه همین یکم ترسیدم

اره بابا بارداری کجا بود دختر .توباید الان هیچی مصرف نکنی تا پری خودش بیاد بعدش اگه بچه خواستی از۱۵ ...

من کلا تنبلی تخمدان دارم یه مدتم کیست داشتم خوب شد ولی فک کنم بازم باشه 

بیشتر وقتا 4ماه یکبار شاااااید بشم

من کلا تنبلی تخمدان دارم یه مدتم کیست داشتم خوب شد ولی فک کنم بازم باشه  بیشتر وقتا 4ماه یکبار ...

اوه اوه .پس الان پریود شدی ال دی بخور همیشه تا هم کیستت برطرف شه

دکتر یه قرص دیگ داده  ال دی فقط یه بسته داد الان مطمعن باشم ک نیستم؟

اره بابا