2777
2789
عنوان

کرونا و سال 99

242 بازدید | 5 پست

تصمیمات من برای سال 99 و براساس درس هایی که کرونا بهم داد

1. هر کاری رو که دوست دارم در اسرع وقت انجام بدم، شاید فردایی نباشه یا من نباشم یا تو اون فردا نشه اون کارو انجام بدم.

مثلا دی ماه میخواستم یه سری کارارو برا خونه انجام بدم دیوارو کاغذ کنم، کمد بزنم و خیلی کارای دیگه با خودم گفتم میذارم اسفندماه که نزدیک عید باشه، اسفند اینجور شد و ...

2. هیچ چیز بدی برای هیچ کس نخوام و سعی کنم فراموش کنم واگر خیلی ناراحت شدم فقط بسپرمشون به خدا که بهترین قاضی هست

3. هیچ وقت ایران و ایرانی رو تحقیر نکنم و نگم ما ایرانی ها فلانیم

4. روزی چندمرتبه خداروشکر کنم بابت چیزایی که اصلا نمیدونستم که اوناهم نعمتن،مثل همه چیزایی که الان تو دوران کرونا نداریمشون

ثبت میکنم تا به انجامشون پایبند بشم

گل گفتی

یه دمپایی ابری خیلی نرم خریدم  میخام بدم همسایه طبقه بالامون بگم بده پسرش سماش اذیت نشه وقتی داره جفتک میندازه    آییییی مرغ سحری صب کن مارو باخود ببر از کوچه ها آییییییی مرغ سحری خیر نبینی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به خاطر ترس از دندونپزشکی نمیرفتم انقدر دست دست کردم تا کرونا اومد

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉