2777
2789

اینجا همه دکترن الا من

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا ترم ۴ روانشناسی خوندم   فعلا میخوام دوباره کنمور بدم اگ سوالی داشتی بپرس

گروه آبی😻😻 وزن شروع :۶۵ وزن هدف ۶۰ قد:۱۶۸💪💪💪 وزن فعلی ۶۴ پیش به سوی عروسک شدن 😌😌😌             بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است! در این دنیا که به سرعت تغییر می کند، تنها استراتژی که شکست را تضمین می کند، ریسک نکردن است. “مارک زاکربرگ”

چون دخترم دوماهشه از کرونا میترسم شوهرمم نمیزارم بهم نزدیک شه چون رعایت نمیکنه وهرشب میخوره من پایین میمونم شوهرم بالا خونه مامانش میاد میخوره پایین غذاشو مست میره بالا من چون دست تنهام به مامانو خواهرم گفتم بیان کمکم واسه بچه کسیو نمیزارم بیاد پیشم از موقع زایمان تا الان شوهرم میخورتا الان از روزی که از بیمارستان اومدم چون میدونه متنفرم امروزم مامانم گف یه ده روزم بیا خونه ما من باشوهرم یه سال رابطه ندارم رفتم بالا بهش بگم میرم خونه مامانم گف غلط میکنی پاشد منو زد منو از اشپز خونه حدود پنج متر تاحال میشه پرت کرد موهامو کشید اونقد منو زد مامانو خواهرم بچه داشت گریه میکرد ولش کردن اومدن بالا به مامانش زنگ زدیم خونه اناش بود اومد گف این واسم وظیفشو انجام نمیده با نهایت پرویی منم گفتم ازت متنفرم گمشو فقط واقعا دوسش ندارم بچمو میخ ام طلاق بگیرم گیریم بچمو بدن رفاه ندارم بمونم وضعم اینه ازش تنفر دارم دوسدارم بمیره

تورچم ایرانیام اذربایجانیام تورچ لر ایچینده وطن پرور ایچنده شرف لی اینسانیام

کلا وضع مالیش خوبه هرچی بگم میخره زن با زو معتادم نیس فقط باید یه حرفو دیویس بار بزنم بدونه وانجام نمیده اعصابمو خورد میکنه

فقط تو فکرشه بش خیانت میکنم دیروز از مادرشوهرم شنیدم بیرون میگن من تو کمد مرد قایم میکنم حق ندارم گوشیم اشکال باشه حتی بامامانم حرف بزنم میاد دعوا میکنه باکی حرف میزدی گوشیمو نگامیکنه مطمن میشهپاشنه بلند میپوشم میگه هرزه میگه به خودت نرس پن خوشگلم یه رژ میزنم چشاش در میاد کار به جایی که شیده که نمیدونم چیکار کنم

اینجوری بخوای طلاق بگیری که عدم تمکین می زنه واست نه بچه نه مهریه همه حقم میدن به شوهرت 

چرا تمکین نمی کنی یکمم شوهرت حق داره 

گاهی فقط خودت میفهمی ؛                                        دیگه اون آدم سابق نیستی !