2777
2789

سلام دوستان دختر دوماهم سینش خس خس میکنه پشت حلقش انگار همش خلط داره همش حالت تهوع داره و اسید معدش میزنه بالا یه چیز مثل ادامس تو دهنش میجوه جدیدا زیاد هم بالا میاره ولی وزن گیریش عالی بوده.دکتر شربت رانیتیدین و متوکلوپرامید داد ولی رانیتیدینه مثل زهرماره بمیرم وقتی میدمش نمیدونین چه حالی میشه اون یکیم امتحان نکردم دوس دارم اینارو ندم خیلیا میگن نده خودش بزرگ شه خوب میشه نمیدونم چیکار کنم کسی بوده بدون دارو از این مرحله رد شه😩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دخترم اینجوری بود رانیتیدین و پدیلاکت دادم بهتر شد

پدیلاکت  کمک میکنه تو این موقعیت؟؟دختر شمام بیقرار بود دختر من اصلا خواب نداره همش به خودش میپیچه همش انگار سرما خورده

پدیلاکت  کمک میکنه تو این موقعیت؟؟دختر شمام بیقرار بود دختر من اصلا خواب نداره همش به خودش میپی ...

پدیلاکت بیشتر برای تکمیل روده ها و نفخه.برای رفلاکس فکر نکنم تاثیر داشته باشه ولی باید داد.منم دخترم یروز ۱۲ ساعت نخوابید.دکتر گفت طبیعیه

پدیلاکت  کمک میکنه تو این موقعیت؟؟دختر شمام بیقرار بود دختر من اصلا خواب نداره همش به خودش میپی ...

وای من غیر از ریفلاکس.کولیکم داشت.ولی از همش بهتر رانیتیدینه.پدیلاکت هم برای دل دردش خیلی خوب بود