2777
2789
عنوان

خواهر ۸ ساله ام امروز پریو.د شد😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 6623 بازدید | 200 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم نه تنها خودتون رو ناراحت نشون ندین بلکه بهش بگین مبارکه دیگه خانم شدی و از این حرفها...خواهر زاده دندونش زود افتاد وحشت کرده بود زنگ زد با گریه به مامانم مامانم هم گگفت به به مبارکه دیگه بزرگ شدی و از این حرفها.میگهذیهو گریه اش قطع شد و شروع کرد به خنده .ودیگه با ذوق به همه میگفت..به نظرم شما هم براش هدیه بخرین بگین کادو بزرگ و خانم شدنت.

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
تورو خدا تامیک رو نترکونید  بزارید من بیام از تجربه هاتون بخونم 😔 الان صدام زد میگه آجی شکمم ...

یه استامینو فن ساده بده بگو بخوابه،وبهش بگو همه اینطوری میشن تا استرس نگیره،عجب مادری دارین شما چقد بیخیاله!

منم ۱۵ سالگی پریود شدم و تا چند سال مرتب بودم.... الان دوساله نامرتب شدم و پلی کیستیکم خیلی اذیت میشم...شده گاهی وقتا تا دوهفته یا بیشترم پریود بودم...دکترم رفتم ولی بازم با قطع دارو بهم میریزم😞😞

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  

واینکه اگر وسواسی هستین زیاد موقع نوار عوض کردن بهش سخت نگیرین.که مثلا نوارهاتو جمع کن یا چندبار دستتو بشور و یا مثلا همین الان شورتتو بشور و ...

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
ممنون

خواهش. مرغ سعی کن بومی باشه .کلا روند تغذیه رو سعی کنید بومی مانند باشه. مثل خروس ومرغ بومی. من حتی گوشت قرمز بیرون نمیگیرم پدرم اینا پرورش دام دارن از گوسفنداشون میگیریم میکشیم چون تغذیشون درسته مخصوصا گوسفندی که علف بهاره خورده خیلی خاصیت داره. از حبوبات بیشتر استفاده کنید. اگه جا دارید واسه سبزی و گوجه و...کاشتن خودتون بکارید وکود طبیعی بدی . کلا ارگانیک باشه بهتره. این دوره خیلی مواد به درد نخور شدن

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

دختر من متو لد 91  

نه خدایا شکر ولی چون اطرافم زیاد میبینم بلوغ زود رس بخاطر همون میترسم 

به تعداد آدمهای روی زمین فکر ونگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر، کسی که تفکرش باتو متفاوت است دشمنت نیست، انسان دیگریست🌹🌹
تورو خدا تامیک رو نترکونید  بزارید من بیام از تجربه هاتون بخونم 😔 الان صدام زد میگه آجی شکمم ...

خانمی ، تا مجبور نشدی بی جهت و خوسر  دارو مصرف نکن. عوارض داره و از طرفی میبینی بدنت به اون دارو عادت می‌کنه تو موارد ضروری هم جواب نمیده . به خواهرت هم نده مگه خیلی خیلی ضروری باشه . 

خانوماییکه میگید علائمش چی بود

باید بگم که از کلاس اول سینه هاش رشد کرد

از پارسال هم گه گاهی ترشح میدیدیم تو لباس زیرش که مامانم میگفت این اواخر ترشحاتش بیشتر شده بود