2777
2789
عنوان

زیره سیاه تو بارداری خیلی ضرر داره؟؟

25554 بازدید | 38 پست

تنها چیزی که حال دل و روده و معده منو خوب میکنه همین پودر زیره ست که روی غذاهام میپاشم....

مامانم میگه باعث سقط میشه....

خب جایگزین چی بخورم که نفخ دل و ردمو بگیره 😭😭😭😭

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹
عرق نعنا فکر نکنم بد باشه ببین یه سرچ کن تو نت هست 

عزیزم ...ممنونم از محبتت....اماعرق نعنا برا رفلاکس معده م مشکل داره ...نمیتونم مصرف کنم 😔😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که نشنیدم حتی زعفران هم الکی بود میگفتن. اصلا گرمی زیاد باعث سقط نمیشه من تا ۹ ماه بارداریم روزی یه لیوان زعفران دم کرده خوردم چون معدم و گرم و اروم میکرد وگرنه تستفراغ میکردم چون معده خیلی سرد میشه

روانشناسی کودک
من که نشنیدم حتی زعفران هم الکی بود میگفتن. اصلا گرمی زیاد باعث سقط نمیشه من تا ۹ ماه بارداریم روزی ...

وای خدا خیرت بده...به خدا شکمم عین طبل میشه از شدت نفخ😔

عزیزدلم 

مقدار کمش ایرادی نداره، نباید زیاد بخوری

مثلا به لقمه اول غذات یه کوچولو زیره اسیاب شده اضافه کن

برای نفخ شکمت هم

اینکارو انجام بده

یه کیسه پارچه ای کوچولو بدوز اندازه مدلا ۴ در۴ سانت

ادویه های زیره و اویشن و دارچین  و زنجبیل رو

از هرکدوم ۱ ق چ بریز تو کیسه و درش رو بدوز

این کیسه رو از زیر لباست وصل کن به لباست جوری که سرمعدت قراربگیره و با پوست روی معده در تماس باشه،

اینجوری نفخ و سردی و رطوبت معده ت کم میشه،داعما بزار این کیسه باشه،هرموقع اگر خیس شد یا خراب شد یکی دیگه بدوز و درست کن

رَبَّنا هَب لَنا مِن ذُرّیَتِنا قُرَّه اَعیُن😇
من که نشنیدم حتی زعفران هم الکی بود میگفتن. اصلا گرمی زیاد باعث سقط نمیشه من تا ۹ ماه بارداریم روزی ...

عزیزدلم همین زعفران که میگی شما برای شما خوب بوده،کم نبودن افرادی که بخاطر دمکرده زعفران بچه از دست دادن....

من خودم بارداریم پوچ بود،باید سقط میکردم یه لیوان دمکرده زعفران خوردم سقط نشد اخر ولی فشارم بالا رفت و خطر پراکلامسی داشت برام...

رَبَّنا هَب لَنا مِن ذُرّیَتِنا قُرَّه اَعیُن😇