2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه برا همه اونا که یارانه نقدی میگیرن واریز میشه و بعد از تقریبا مهر ماه ماهی 45 کم می‌کنند از یاران ...

ماه دیگه سایت معرفی می کنند یارانه بگیرها که وام می خوان ثبت نام کنند

😍خدایا شکرت
مگه نگفتن هرکی یارانه میگیره اون یه میلیون هم میدن؟

چرا میدن اون که باید ثبت نام کنند یه چیز دیگه هست ببین تواین وضع کرونا سه تابستان حمایتی هست

یارانه کرونا 200 تا 600 هزار هرماه به مدت 4 ماه به 3 میلیون خانوار میدن 

وام یک تا دو میلیون به 4 میلیون خانوار که بخاطر کرونا شغلشون دچار مشکل شدن مثلا چک ب گشتی این چیزا دارن مثل کاسب ها 

اعتبار یک میلیونی به 23 خانوار که یارانه نقدی بهشون تعلق می‌گرفته الان هم بک میلیون میدن بعد از مهر ماه ماهی 45 کم میکنند

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ماه دیگه سایت معرفی می کنند یارانه بگیرها که وام می خوان ثبت نام کنند

اون فرق داره خانمی این ثبت نام نداره به تمام یارانه بگیرها میدن 23 میلیون سرپرست اون که شما میگین به 4 میلیون خانوار میدن که باید ثبت نام کنند 

خب خداروشکر چون من اصلا یارانه امو نمیگیرم میره واسه قسط 

نه خانمی میدن بهتون اون فرق داره که باید ثبت نام بشه این ثبت نام نداره

عه پس اینو میدن که کلا دیگه یارانه ندن ؟؟

فقط از مهر ماه یارانه سرپرست به مدت دوسال حذف میشه مثلا 4 نفر و دیگه به سه نفرشون یارانه میدن 

اون که ثبت نام دارن چیه؟ 

اون مال اونا هست که به شغلشون آسیب زده مثل مغازه دارها اینا که چک دادن مثلا جنس خریدن الان برگشت خورده