2777
2789
عنوان

خامه فرم گرفته ماریا + عکس

87778 بازدید | 1533 پست

سلام مهربونا. این ازون تاپیک هاست که خیلی کاربردیه براتون😘

کلا 4 روش برای فرم دادن به خامه هست که به ترتیب مینویسم 

روش اول :

مقدار برابر از پودر قند. پودر خامه و شیر یا اب سرد 

حالا بستگی به مقدار استفاده ی شما داره. میتونه از یک قاشق باشه تا یک لیوان باشه

پودر خامه یک فنجان. 50 گرم 

پودر قند یک فنجان 50 گرم 

شیر  سرد یک فنجان 

وانیل نصف قاشق چایخوری یا اسانس موز 5 قطره

پودر خامه و پودر قند و الک کنید باهم وانیل و اضافه شیر سرد و بریزید روش و با همزن بزنید. 

. حدودا 5 دقیقه طول میکشه تا سفت بشه.خامه باید از ظرف جدا بشه کمی مثل تصویر. 

و در نهایتا این میشه 

بریزید داخل قیف با ماسوره و کار کنید 

روش دوم : 

خامه منجمد قنادی نزده به مقدار لازم. 

مواد دیگه ای لازم ندارید فقط همین. من چند قطره اسانس موز یا هلو بهش اضافه میکنم همیشه 

من از این مارک یا از گلرود استفاده میکنم. اینا 5 کیلویی هستن که لوازم قنادی دارن. و اونا رو تو ظرف های یک کیلویی و فله هم میفروشن. مارک هایی که گفتم بگیرید. بن سا و کولاک خوب سفت نمیشن. 

مقداری که میخوایید و بزارید بیرون از فریزر تا یخش کاملا باز بشه تو یخچال بزارید تا کم کم اب بشه خیلی بهتره. 

وقتی مثل تصویر اب شد حالا شروع کنید به زدن. اگر یخ داشته باشه فرم میگیره ولی زود شل میشه دوباره

در هر 4 روش محیط کار باید خنک باشه و تا زمانی بزنید که بتونید ته کاسه و بزنید. خامه از ظرف جدا میشه 

خامه هایی که فرم دادید و بلافاصله باید استفاده کنید. اگر بره تو فریزر برای بار دوم قابل فرم دادن نیستن و به درد دسر میخورن 

روش سوم :

خامه پگاه یک بسته  ( فقط همین مارک) 

پودر قند 3 قاشق غذا خوری 

پودر خامه 3 قاشق غذاخوری سر پر

وانیل نصف قاشق چایخوری یا اسانس موز 5 قطره 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️

ماریا جانم روش آخر چرا بد میشه واسه من 😓

الهی دورت بگردم قلب من ⁦❤️⁩همسرم همه دنیامه الهی من فداش بشم یکی یه دونه من قربون اون صداش بشم من همه ی زندگیه منه..کسی بیاد سمتش پر پرش میکنم 😁لطفا پروفایلمو کپی نکنید اینجا منو با این پروفایل میشناسن..ممنون عزیزان ⁦❤️⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید اینو میذارم😶خانوما میشه لایکم کنید 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4182754/مسابقه-مسابقه-مسابقه?postId=131834736

با من درنیفتین من مثل بقیه نیستم                                                                                          شلوارتونو میکشم پایین   

تچکررررررررررررررررررر❤️❤️❤️💖💖💖💖💖❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹😘😘😘😍😍😍😍😍💖💖💖💖

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

سلام عزیزم این خامه بسته بندی میهنو از چه مغازه ای گرفتین ؟

خدایا اگر یک روز به مرگم مانده بود مردی را کنارم بگذار تا فقط یک شب در اغوشش بخوابم نه برای غریزه ام که از اغوش بکرو مردانه اش حس امنیت و ارامش را فقط برای یک شب هم که شده تجربه کنم خدایا مرا ارزو به دل از این دنیا نبر اما در پایان باز هم راضیم به رضایه تو 

ماریا جان، دستت شما درد نکنه 😘🌹

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

تمامی مواد و باهم مخلوط کنید به همراه سر همزن نیم ساعت بزارید فریزر 

حالا شروع کنید به زدن. حدودا 8 دقیقه طول میکشه. تا جایی که خامه سفت بشه و از ظرف جدا بشه بزنید 

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️