2777
2789
عنوان

شهید گمنام ....

67 بازدید | 8 پست

خدایا    سرانجام کار چنان کن که تو خشنود باشی و ما رستگار   😍😚 خدایا به حرمت شهید بزرگوار   کسی که اسمش حتی ارامبخشه    شهید ابراهیم هادی      حاجت همه حاجتمندا رو روا بدار     آمین 

عزیزم عاشقشم .اسمش ابراهیم هادی هست

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
عزیزم عاشقشم .اسمش ابراهیم هادی هست

اره      باور کنید از وقتی با اسم و کتابی که درباره این شهیده اشنا شدم   اصن ارامش خاصی  دارم تا قبل ازاین همش دچار تنش و اظطراب بودم  ولی الان   حتی اسم این شهید که ورد زبونم شده و  تو قلبم جا گرفت   ارامش خاصی نصیبم شده 

خدایا    سرانجام کار چنان کن که تو خشنود باشی و ما رستگار   😍😚 خدایا به حرمت شهید بزرگوار   کسی که اسمش حتی ارامبخشه    شهید ابراهیم هادی      حاجت همه حاجتمندا رو روا بدار     آمین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره      باور کنید از وقتی با اسم و کتابی که درباره این شهیده اشنا شدم   ا ...

من اتفاقی باهاش آشناشدم ده روز شاید باشه شایدم کمتر.وای عالیه بهش میگم داداش .خیلی باهاش حرف میزنم .کتابشو دان کردم ولی هنوز نخوندم .دوس دارم بخرم اونطوری کتابشو بخونم.

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
من اتفاقی باهاش آشناشدم ده روز شاید باشه شایدم کمتر.وای عالیه بهش میگم داداش .خیلی باهاش حرف میزنم . ...

اتفتقا منم   بهش  همینو میگم        مثل  داداشم شده برام   حس میکنم برادری بود که تازه پیداش کردم           من قبلا دربارش تو یع تایپیک دیگه شنیدع بودم     ولی اونموقع زیاد توجه نکردم     اما بعد اون اسمش بیشتر به گوشم میخورد تا اینکه    الان شده ارامش بخش    و ورد زیونم  تقریبا هرشب باهاش  حرف میزنم      میگم میدونم که شهدا زندان  میدونم که صدامو میشنوی      

چطوره ختم صلوات بزاری برا تعجیل ظهور و به نیت شهید ابراهیم هادی و برطرف شدن هر چه سریع تر این بیماری ...

والا تا حالا ختم چیزی نگرفتم   نمدونم چجوری باید بگیرم   اگه  هم بشه چه عالی   چی بهتر از این 

منظورم تایپیک بزنی 😂خودم میترسم بزنم پربازدید بشه اینجا فامیل زیاد دارم شناخته میشم😂

میدونم عزیزم 😂دیگه مارو خیلی خنگ فرض کردی ها😅😝 خب من یه تایپینک زدم در این مورد ختم  ولی خب کسی جواب نداد