2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نوشته بعدنماز دیدم ۵۱صلوات و یاالله یعنی بعدش دورکتعت بعدیو بخونیمو دیکه این ذکرهارونگیم بعد نماز؟حاجتو چی وسط دوتانماز بگیم؟؟؟؟

به زور نمیتونی کسیو عاشق خودت کنی(آرش خطاب به رابی)
عزیزم نوشته بعدنماز دیدم ۵۱صلوات و یاالله یعنی بعدش دورکتعت بعدیو بخونیمو دیکه این ذکرهارونگیم بعد ن ...

عزیزم وقتی هردوتا دورکعت  رو خوندی بعد سلام  نماز دومی ۵۱ عدد سوره قل هوالله  رو میخونی ۵۱ بارصلوات میفرستی وبعد در سجده ۱۰۰بار یا الله میگین بعداز همه ی اینا حاجت هاتونو میگین . التماس دعا

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید
عزیزم وقتی هردوتا دورکعت  رو خوندی بعد سلام  نماز دومی ۵۱ عدد سوره قل هوالله  رو میخو ...

اهان اخه گفت نماز دوم‌فکرکردم رکفت دوم‌مری گلم واینکه گفته یالله یاالله منطورش ۱۰۰باربگیم یا اگه دوباربگیم‌یمشه۲۰۰بار ببخشید من خنگما اخه دوبارنوشته توپرانتز

به زور نمیتونی کسیو عاشق خودت کنی(آرش خطاب به رابی)
اهان اخه گفت نماز دوم‌فکرکردم رکفت دوم‌مری گلم واینکه گفته یالله یاالله منطورش ۱۰۰باربگیم یا اگه دوب ...

عزیزم  ۱۰۰بار بگو یاالله

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید