2777
2789
عنوان

دختر ۲ ماهم کم شیر میخوره

285 بازدید | 15 پست

سلام من یه دختر ۲ ماهه دارم، دمدمیه بار زیاد میخوره یه بار کم.سینه در حد ۵ دیقه شاید بخوره ولی تند تند قورت میده تو هرمک زدنش قلوپ قلوپ صدا قورت دادنش میاد.بعد ول میکنه آروغشو ک میگیرم دیگ نمیخوره گریه میکنه‌.بهداشت بردم گف وزنش کمه.وزن تولد ۳۲۰۰ وزن دوماهگی ۴۵۰۰..باید چیکار کنم.۳ روزه بستمش ب شیر خشک نان.اونم کم میخوره ۳۰ تا یا ۶۰ تا میخوره هر سه ساعت یا چهارساعت.در ضمن کولیک و رفلاکسم داره .کی اینطوری بوده بچش؟

تویی ک این نوشته رو میخونی یه صلوات بفرس😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار ۱۰۵ تا شیر خشک خورد یه بارم میبینی اصلا نمیخوره.گاهی سینه میخوره گاهی ن گریه میکنه تا میبینه& ...

دقیقا پسر من خیلی ادا داره شیر خوردنش...ی بار خوب میخوره ی باز ۲ مک میزنه ول میکنه...قدش چند بود کوچولوتون؟

دقیقا پسر من خیلی ادا داره شیر خوردنش...ی بار خوب میخوره ی باز ۲ مک میزنه دل میکنه...قدش چند بود کوچ ...

قدش خوب بود .یادم نیست.وزنش فقط مشکل داره.شده پسرت چهارساعت نخوره ؟بازم میل نداشته باشه؟ من بهش آدِ هم میدم ولی انگار اشتها نداره

خب طبیعیه آخه؟

منم‌پسرم رفلاکس داشت واقعا بیچاره بودم همش گریه میکرد زیادم بالا میاورد بردمش دکتر بهش راینتیدین داد بهتر شد...نمیتونی ببریش دکتر یا شماره دکترشو نداری باهاش مشورت کنی؟شاید اون‌لحظه هایی که شیر نمیخوره اسید معدش داره اذیتش میکنه

آره...اینم آد رو تف میکنه..خوابشم کمه..واسه شما خوب میخوابه؟

آره خوابش خوبه .وزنش ولی بده.چیکار گنم عادت کنه ب دوساعت ب دوساعت شیر خوردن‌؟

منم‌پسرم رفلاکس داشت واقعا بیچاره بودم همش گریه میکرد زیادم بالا میاورد بردمش دکتر بهش راینتیدین داد ...

منم بردم دکتر رانیتیدین داد .میدادم بش تا ک گفتن سرطانزاس .بهداشتم گف منم دیگ بش ندادم.در کل اشتهاش کمه.هیچ بچه ای مثل این نیست .شیر کم میخوره

وای من هنوز دارم به پسرم رانیتیدین میدم که صبح و شب😥😥😥😥 نخوره خیلی اذیت میشه

نده خب .ب دکترش بگو.آخه تلویزیونم گفت.میگم نرماله انقد اشتهاش کمه؟

شایدم‌خسته‌ میشه...چون فکشون هنوز قوی نیست...تو خواب بهش بده

بیدار میشه.فقط دعا دعا میکنم زود ۶ ماهش بشه کمکی شروع کنم.بعد یکسالشم شد شیر قطع میکنم