2777
2789
من از وقتی که بزرگ شدم تا حالا هر چی خاطره بود نبود به شوهرم گفتم 

تو خودت انقد بیحالی انتظار داری تاپیکت شلوغم بشه 

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با یه پسره اون تایما تو فیسبوک حرف میزدم‌  بچه بودم🤣...بعد اونوقتا اینجوری بود که تو فیسبوک‌حرف میزدیم‌بعد میرسید به لاین بعد به وایبر🤣🤦🏻‍♀️

خلاصه این پسره طلا ساز بود...عکس تو فیسبوکشم واضح نبود...منم روم نمیشد بهش بگم که یه عکس بده به من🤦🏻‍♀️

یه عکس داشت تو فیسبوک یه قیافه قابل تحملی داشت فقط ولی خو میگم اونجور واضح نبود...

خانوما چشتون روز بد نبینه...من با این حیوان خدا رفتم سر قرار...از دور دیدمش داره مث قیصر راه میاد🤣هر چی نزدیکتر میشد میدیدم‌قده داره کوتاه تر قیافه داره شخمی تر میشه...وای قیافه رو دیدم یعنی میخواستم‌دست بندازم دهن منو جر بدم.برداشته بود یه گردن بند با اسم‌خودم‌درست کرده بود،گفت این واسه تو فلان گفتم نه مرسی من قبولش نمیکنم😐😑از زشتیش نمیخواستم‌از دستش چیزی بگیرم🤣🤣بعد کل قرارمون نیم ساعت بود،بعدش رفتم‌پیش دوستم فقط به دوستم‌میگفتم‌وای خدا چرا انقد این زشت بود شوکه شده بودم🤣

با یه پسره اون تایما تو فیسبوک حرف میزدم‌  بچه بودم🤣...بعد اونوقتا اینجوری بود که تو فیسبوک‌حر ...

وای خواهر حالا شاید اون عکس یکی دیگه بود گذاشته بود حالا با اون عکسه چه رویاهایی تو ذهنت بوده

با یه پسره اون تایما تو فیسبوک حرف میزدم‌  بچه بودم🤣...بعد اونوقتا اینجوری بود که تو فیسبوک‌حر ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
وای خواهر حالا شاید اون عکس یکی دیگه بود گذاشته بود حالا با اون عکسه چه رویاهایی تو ذهنت بوده

اینجور اینجور🤣🤣ولی نه خودش بود ولی بی صاحاب زاویه عکاسش خعلی خوب بود و قوربونش برم فتوشاپ🤣🤣

بیاید حالا یه چی دیگه بگم بخندید🤣🤣

با یه پسره دیگه ۳ سال آشنا شده بودم‌،کمو بیش حرف میزدیم مثلا رفیق بودیم مثلا(دوست پسر دوست دختر نه ها،رفیق)...هی قهر میکردیم ۶ ماه بعد میومد زنگ میزد حرف میزدیم‌میخندیدیم همه چی فراموش میشد...خلاصه من یه سری عکس تولدمو استوری کردمو این یکی حیوانم ریپلای کرد که تولدت مبارک و فلان،حالا چی دقیقا ۵ ماهه از هم‌بی خبریم،یهو برگشت گفت بیا من کادو تولدتو بهت بدم،گفتم همه کارای گوهتو باس با این کادو جبران کنیا،گفت باشه تو حالا بیا(منم یه مرضی دارم قرار مدار داشته باشم صبحش باس برم‌خرید اصن بهم روحیه میده،من صبحش رفتم یه کفش خریدم برا خودم خوشحالو خندان برگشتم)شد بعدظهر رفتم که کادوم رو از این گاو بگیرم😐دیدم یه جعبه کفش،منم خوشحال و خندان که کتونیه🤣🤣باز کردم چشمتون روز بد نبینه دیدم یه دمپایی لا انگشتی😐تا وا کردم جلو روش گفتمم ایشههههههههههه این چه چرتو پرتیه خریدی،۲۶ تومن میخواستی خرج کنی اصن خرج نمیکردی زخم شدی بابا😑😂😂😂دیگه هیچی دیگه دهنشو بستم😂😂از اون به بعدم اسمش شد مستر ۲۶تومنی😂😂😂😂😂😂