2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۶ سالگی بردمش بد نبود ولی آخراش دیگه خسته شدم کلاسها رو رها کردم بردمش دکتر طب سنتی دارو داد با خ ...

عزیزم چه دارویی؟پسرمن ۵سالشه..حرف میزنه ها ولی گفتن بعضی کلمات سختشه..دیرزبون بازکرد..چندباردکتر بردم فقط گفتن تاخیره..هیج مشکلی نداره..اونم ژنتیکیه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
اره 5 ساله خوب شد ولی بعضی حروف سختشه هنوز

عزیزم الان چندسالشه؟پسرمن ۵سالشه..یکسال بردمش..الان بخاطراین شرایط نمیبرمش..حرف میزنه ولی جملات خیلی بلندرو کند میگه..بعضی کلماتم نمیتونه خوب تلفظ کنه

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
عزیزم چه دارویی؟پسرمن ۵سالشه..حرف میزنه ها ولی گفتن بعضی کلمات سختشه..دیرزبون بازکرد..چندباردکتر برد ...

یادم نیست مال ۷ ، ۸ سال پیشه ولی یه دونه های سیاه رنگ بود گفت تو هر وعده غذاییش بریز

یادم نیست مال ۷ ، ۸ سال پیشه ولی یه دونه های سیاه رنگ بود گفت تو هر وعده غذاییش بریز

چندسالگی کامل شد حرف زدنش؟پسرمن وقتی میخوادجمله بلند بگه کند میگه..گاها قاطی پاتی میگه

پسر من دو سالو نیمه جمله ی دو کلمه ای میگه.... بهداشت بهم گفت اگه تا سه سالو نیم درست نشد ببرش گفتار درمانی

چندسالگی کامل شد حرف زدنش؟پسرمن وقتی میخوادجمله بلند بگه کند میگه..گاها قاطی پاتی میگه

پسر شما وقتی 2 سالو نیمش بود حرف زدنش چطور بوود؟ من خیلی نگرانشم... میگم اگه تا سه سالگی جمله سه کلمه ای کامل نگه  ببرمش گفتار درمانی

بچه من جمله بندیش خوب بود حروف رو اشتباه تلفظ میکرد به پارک میگفت پارچ به زنبور میگفت سنبور و خیلی حروف دیگه  ۶ سالش که بود گفتیم باید حتما خوب بشه وگرنه تو مدرسه درس رو اشتباه میگه برا همین چسبیدیم به گفتار درمانی در نهایت که دیدم خیلی اثر نداره بردمش طب سنتی

عزیزم الان چندسالشه؟پسرمن ۵سالشه..یکسال بردمش..الان بخاطراین شرایط نمیبرمش..حرف میزنه ولی جملات خیلی ...

سوم دبستان

خیلی بهتر شد

ولی خوب به اصطلاح زبونش سنگینه

انگار فارسی زبون دومشه

با مامانش همکاری نمیکرد

میگفت حوصله ندارم

پسر شما وقتی 2 سالو نیمش بود حرف زدنش چطور بوود؟ من خیلی نگرانشم... میگم اگه تا سه سالگی جمله سه کلم ...

تو ۲سال ونیم حدود ۲۰تا کلمه میگفت فقط..جمله بندی درحد اینکه آب بده..فقط همین..۳سال به بعد حرف زد..۴سال به بعدم بهترشد..

بچه من جمله بندیش خوب بود حروف رو اشتباه تلفظ میکرد به پارک میگفت پارچ به زنبور میگفت سنبور و خیلی ح ...

طب سنتی چی گفت چکار کنی؟ 

خدایا توکل میکنم به خودت(از رحمت من ناامید نشوید)