2777
2789

خانما من باید ۱۶هم پری میشدم نشدم ۱۷هم تست زدم منفی بود(واسه بارادری پسرمم زود بیبی زدم منفی نشون داد ولی حدود ۱۰روز بعدش مثبت شد)

حالا یکمممم تهوع دارم سینه هامم درد میکنه دیشب یهو توی دلم مث اینکه رگاش بریزه روی هم چحوری شد انقققد درد گرفت ک شردع کردم جیغ زدن ماماننم یکم ماساژش داد بلند شدن راه برم دوباره یه چیزی توی دلم سفت شد دیدین وقتی مثلا ۶.۷ماهه بارداریم بچه‌خودشو یجایی جمع میکنه اینحوری شدم حالا میگم اکه یه درصدم حامله باشم ک بچه فعلا نمیتونه اینجوری بشع...بنظرتون چیه؟؟چیکار کنم 

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم

بخاطر کرونام میترسم برم ازمایش...

یوقت کیسیتی چیزی نباشه البته چن ماه پیش رفتم دکتر معاینه کرد گف همه چیت خوبه 

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم

اینم بگم واسه پسرمم یادمه ردز سیزده بدر بود دلممم خیبی شدید درد گرفت رفتم دکتر بعدش فهمیدم باردار بودم...یعنی اینا بهم ربط داره؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

باز بی بی چک بزن

ندارم اومدم خونه مامانم حالا اگ عصری بگم برام بخرن

خوب یه تست دیگه بزن خارج از رحمی نباشه بارداریت چون بی بی منفی نشون میده دردم داری 

عزیزم دردم فقط دیشب بود اونم تو ۵دقیقه بعدش خوب شدم حتی الانم خوبم،،خارج رحمی باشه هرچی تست بزنی معلوم نمیکنه؟منفیه؟

از کلینیک سایت بپرس ببین چی میگن اره منفی نشون میده 

ممنون 😊

من ۱۰ روز عقب انداختم امروز ی هاله انداخته.۶ روز ک گذشته بود بی بی چک زدم منفی بود .فک کنم زوده واس ...

منم گفتم شنبه باز بیبی میزنم ...دردم دیشب بود فقط درحد ۵دقیقه ولی شدید