2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چییی؟؟؟

برو دکتر حتماا 

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️

یه چیزی خوردی 

یه دارویی که به بدنت نساخته 

بدنت واکنش نشون میده 

خواهر من یکم تو مدفوعش خون بود گفتن آمیب داری سه سالش بود اون موقع بستریش کردن 

بری دکتر حتمنا سرسری نگیر دختر  خون تو مدفوع خطرناکه

به جای مقاومت در برابر تغییراتی که خدا برایت رقم زده است، تسلیم شو. بگذار زندگی با تو جریان یابد، نه بی تو. نگران این نباش که زندگی‌ات زیر و رو شود. از کجا معلوم زیر زندگی‌ات بهتر از رویش نباشد. شمس تبریزی♥️
تو اين وضعيت اخه کرونا    

اره حتماااا کرونا شاید بلایی سرت بیاره

ولی این حتما کار دستت میده

ماسک و دستکش بزن حتماااا برو دکتر جان من

نترس داری همورویید داخلی میگیری.

احتمالا یبوستم داری.

برنجو کوشت قرمزو نونو غذای سفتو کامل قطع کن تاچند وقت.

بعدم مایعات گرم زیاد بخور روسری گرم کن ببند دور شکمت تا عضلاتت شل بشه.

اگه بترسی بدترمیشه.

یه سالاد با کاهو خیار گوجه درست کن وروش فقط روغن زیتون فراوون بایکم ابغوره یاسرکه بریز وبخور همشو وشروع کن راه رفتن.

اگه خوبنشد باید بری دکتر تا زیر نظرش روغن کرچک بهت بده.

نترس من کادر درمانم اینارو انجام بده فعلا.

ه چیزی گرم کن مثلا بالشتتو بزار رو بخاری تا داغ بشه بعد بشین روش تا باسنت گرم بشه.فعلا همینارو تامیاد شب بشه انجام بده.

تحت هیچ شرایطی توی دسشویی زور نزن.

میتونی ازداروخونه پودر پرمنگناتم بگیری قرمز رینگمیشه بریز تو یلگن اب داغ و۱۰مین توش بشین تا لااقل ضدعفونی بشه اونجا