2777
2789
عنوان

غربالگری دوم

236 بازدید | 28 پست

سلام. دوستان غربالگری دوم رو کسی این روزها رفته؟ 

دکتر من میگه باید بری. با این آلودگی نمیخوام برم. 

سوال بعدیم بیمارستان یدون غربالگری دوم بستری نمیکنه؟ 

معلم مشاورم. کانال تلگرامم @ati_ara_97 
حتما برو  وقتی اومدی تمام لباس هارو بنداز ماشین خودتم دوش بگیر  اسپری ضدعفونی هم همراهت ...

خطرناکه. 

وقتی بچه سالمه. چرا باید رفت؟ دکتر دوست من کاناداست. بهش گفته اصلا نرو 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خطرناکه.  وقتی بچه سالمه. چرا باید رفت؟ دکتر دوست من کاناداست. بهش گفته اصلا نرو

نمیدونم بازم هرجور خودتون میدونید تصمیم گرفتید دیگه نرید

ولی در مورد سوال دوم که گفتین بیمارستان.....

من تمام سونوها و آزمایش ها همراهم بود بیمارستان اول که رفتم همش و گرفت ازم وقتی دکتر گفت شیفتم نمیتونم بیام اون بیمارستان  رفتم بیمارستانی که دکترم شیفت بود اونجا همراهم بود ولی اصلا ازم نخواستن

من هنوز جنسیت نی نی ام رو نمیدونم مشخص نشده بود برام توهفته ۱۸که رفتم دیگه ازترس نشد برم سونو با این آلودگی وبیماری غربالگری اول وقتی مشکلی نداشتی بچه ات سالمه تواین شرایط نری بهتره 

معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم
من هنوز جنسیت نی نی ام رو نمیدونم مشخص نشده بود برام توهفته ۱۸که رفتم دیگه ازترس نشد برم سونو با این ...

منم همینو میگم. 

خارج شدن از خونه تو این شرایط تهران درست نیست. نمیدونم چکاررکنم. 

دکتردوستم گفته نرو. اونوقت دکتر من میگه باید بری 

منم همینو میگم.  خارج شدن از خونه تو این شرایط تهران درست نیست. نمیدونم چکاررکنم.  دکترد ...

دکترا که هرچی میگن ولی با این شرایط بنظرم نرو چیزی نمیشه آبجیم غربالگری اول رو کامل داد دومی رواصلا نرفت مشهدبودبچه اش ماشاءالله صحیح وسالمه 😍

معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم
ن من خوزستانم ولی سونوی مهمی هس بروحتما

غربالگری اول تو 11 هفته گفت 97 درصد دختره. ولی بایذ تکرار بشه. کرونا اومد من نرفتم هفته 13 برای جنسیت. 

برای شما جنسیت رو گفت؟