دوس داری برات ایه الکرسی بخونم یه فاتحه خوندی بگو تا برات بخونم 😙 خواهش میکنم امضام تا اخر بخون مهربون باش به راحتی دل نشکن اینجا از هر جای کشور هست هرکسی با طرز تفکر و عقایدی تو رو خدا مواظب باشیم چی داریم به طرف مقابلمون میگیم مواظب دل شکستنا باشیم دیگه اذیت نکنین بازلغو میشم 😄کاربری سومم😙 اگرم دوس داشتی یه صلوات برام بخون خوندی بگو منم برام ۱۰تا میخونم .اللهم صل علی محمد وال محمد.مهربونم مرسی که خوندی.
الهی حاجتتون ب عالیترین نحو روابشه. لطفا برای نی نی دارشدن ی خانم بعد سالها دعا کنین
لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم و این که پولی که پیش کسی داره پس بده،سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹
من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
شوهرم یک هفته ی دیگه از کمپ میاد دعا کن دیگه سمت این چیزا نره..دعا کن یه سرپناه گیرمون بیاد اوراه ای ...
الهی که این بلا ازش دور بشه تا ابد،الهی که هیچوقت سمتش نره واز یادو حافظه ش پاک بشه تا همیشه،انشاالله که زودتر سرو سامان بگیره زندگیتون،و غصه هات تمام بشه