2777
2789
عنوان

کسایی ک سرترالین مصرف میکنن بیان

96 بازدید | 9 پست

من وقتی میخورم انگار گلومو یکی داره فشار میده.برا شما هم اینجور میشه ایا؟

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر
اره تازه دلدرد و اسهالم میشم

اره منم تهوع میگیرم و دلم درد میگیره.برا گلوم چکار کنم خیلی اذیتم شبا نمیتونم بخوابم

تیکر رسیدن به وزن ایده آلم .وزن اولیه ۸۰😑_ وزن فعلی ۵۶ _ هدف اول ۶۵ ✌ _ هدف دوم ۵۶✌ با قد ۱۶۸✌✌خدایا ممنونم ک کمکم کردی و ب وزن ایده آلم رسیدم.الهی شکر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم تهوع میگیرم و دلم درد میگیره.برا گلوم چکار کنم خیلی اذیتم شبا نمیتونم بخوابم

ی قرص دیگه بخور.برو دکتر یکی دیگه بهت بده.سرترالین بدترییین قرصه خیلی عوارض داشت برام.

خواهشا اگه امضامو خوندی دعا کن ک بمیرم از زندگی خستم خیلــــــــــی خسته
به دکترت نگفتی؟

ن دیگ‌کرونا اومد ترسیدم برم

تلفنی نمیتونی بگی آخه وقتی اینقدر اذیتی شاید عوضش کنه چند وقته میخوری؟چه دوزی؟

فکنم‌دکتره هم فعلا مطبشو تعطیل کرده.همراهشم‌ندارم.فکنم‌دو هفته ای بشه.۱۰۰ میخورم

فکنم‌دکتره هم فعلا مطبشو تعطیل کرده.همراهشم‌ندارم.فکنم‌دو هفته ای بشه.۱۰۰ میخورم

آسنترا خیلی بهتره.خارجیه سرترالینه

اما اینکه بعد دوهفته هنوز اذیتی بنظرم باید عوضش کنی با مشورت دکترت.

خیلی از دکترا تو این اوضاع ویزیت تلفنی دارن.یه پرس و جو کن

آسنترا خیلی بهتره.خارجیه سرترالینه اما اینکه بعد دوهفته هنوز اذیتی بنظرم باید عوضش کنی با مشورت دکت ...

مرسی عشقم بابت کمکات😘😘چشم‌حتما