2821
2789

خدا به داد همه برسه خدا شاهد هر روزتو ذهن مریض لعنتیم یکی از عزیزانم خاک میکنم مردشور ببرن مغز من و یه مطلبی خوندم تو اینستا یه بچه هشت ساله از کرونا فوت کرده همس میگم مادرش چیکار میکنه با اسباببازی هاش یعنی زندس دارم دیونه میشم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بهش فکر نکن زندگیتو بکن فیلم ببین کتاب بخون قرار نیست هیچ کدوم از عزیزانت طوریشون بشه خدا خودش ازشون مواظبت می کنه خدا  خودش می دونه داره چیکار می کنه اگر قراره کسی بره هرکاری هم که بکنی و هر چقدر خودتو عذاب بدی میره پس بهش فکر نکن و به خدا بسپارش

عزیزم افکارت روی رفتار خودت تاثیر میزاره که باعث موفقیت یا شکستت میشه وگرنه چندان روی محیط اطراف اث ...

شما در موردش مطالعه داری؟ مثلا من الان به یه بیماری بد فک میکنم اونو جذب میکنم؟

شما در موردش مطالعه داری؟ مثلا من الان به یه بیماری بد فک میکنم اونو جذب میکنم؟

ببین گلم به نظرم مسائل دینی که مطرح میکنن خیلی بیشتر جواب میده تا قانون جذب

من اون چیزی که خودم دیدم اینه که محبت و مهربونی آدمو پر انرژی میکنه

این زیاد حقیقت نداره که به هر چی فکر کنی به سمتت میاد

وگرنه آدمای معتاد که در رویاهاشون غرقن الان باید موفق ترین آدما میشدن

صدقه بده و برای اطرافیانت دعا کن

بدون که اتفاقات بد زندگی درس هایی هستن که آدمو قوی تر میکنن

ولی اینکه شما در مورد یه چیزی فکر کنی باعث شه اون اتفاق بیفته این چرته و فقط خودتو اذیت میکنه و تاثیری روی اتفاقات نداره

ببین گلم به نظرم مسائل دینی که مطرح میکنن خیلی بیشتر جواب میده تا قانون جذب من اون چیزی که خودم دید ...

منم دقیقا مشکلم همینه چون ودئو ااین راز رو خم دیدم یه وقتهایی به خودم فحش میدم خیلی میترسم 

پسرم‌دلش برای پارک ضعف میکنه من سرم میگیرم لای دستام میگم شرمندم چیکتر کنم کاش یه جابی ایزوله برای بچه ها در نظر میگرفتن بچه ها بهسون فشار میاد بچه من پنج‌سالش اصلا بزرگ‌شد درد کشید میگه من بدبختم میگم همه بچه های دنیا الان تو نونن بغض میکنه مثل ادمهای بزرگ🥺🥺🥺🥺🥺🥺🥺میگه باشه دلم کباب میشه کاش زمین بازی ها ایزوله میشد اینا اینده فردای ایرانن اگر قرار بشه افسرده بشن چقدر سرش من میتونم گول بمالم

من بچه ای خستم وسط جنگ بودم به خدا انقدر زجر نداشت دیگه کوچه داشتیم دوست داشتیم زمین بازی داشتیم ما با جنگ کاری نداشتیم یه اژیر قرمز بود که اون خودشم برای ما پیش نیومد ولی الان یه چیزه نامریی

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز