2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این نقاشی ها بکش که مثلا غروب دریاست و یه دختر به نخل تکیه داده همش سیاه مثلا سایه نور

بعد بنویس در این روزهای فراق کرونایی به تو می اندیشم 😂😂😂😂 یا قلب بکش بهش تیر بزن🙈😄😄😄😄

بگو تیر عشقمون از کرونا هم بدتره، گرفته امکان نداره ول کنه

این اکانت حذف شده است
از این نقاشی ها بکش که مثلا غروب دریاست و یه دختر به نخل تکیه داده همش سیاه مثلا سایه نور بعد بنویس ...

خیلی فلسفی میشه ولی در کل خوب بود مرسی گلابتووون جون😊🙏

راستی یه چیز دیگه هم یادم اومد. من تو دوران نامزدیم یه پیامک به شوهرم دادم که بیچاره تا دم مرگ رفت و برگشت😂 اسم شوهرم شاهینه. متن پیامکم این بود:

مسعود جون تروخدا منو ببخش که یهو ولت کردم باور کن تا اخر عمرم قلبم پیش تو میمونه ولی چه کنم که مجبور بودم بین تو و اون یکیو انتخاب کنم شاید اونو اندازه ی تو دوس نداشته باشم ولی بلاخره یه جوری باهاش زندگی میکنم و سعی میکنم کنار بیام شاید تا اخر عمرم تو رو تصور کنم... الهی قربون قلبت برم که داره اینجوری میکوبه شاهین جونم ببخشید خواستم یه کم اذیتت کنم که قدرمو بیشتر بدونی😅😅

خیلی فلسفی میشه ولی در کل خوب بود مرسی گلابتووون جون😊🙏

خواهش میکنم شرمنده من نامه بلد نیستم 😂😂😂

فقط عملی ، تو خونه ام یهو داد میزنم فلاااااانی

میگه چی شده؟😨 میگم میدونستی من عاشقتم😎😁

بعد قیافه اش😐🤨🤔

بعد میگه ای خدا من کی رو گرفتم 🤦‍♂️

منم میگم منووووو 🙃😊

خیلی اذیتش میکنم خوشش میاد با من خوشبخته

زندگیش رو از یه نواختی در آوردم 😂😂😂😂

این اکانت حذف شده است