2777
2789
عنوان

خواب بچه دار شدن

201 بازدید | 12 پست

خواهر شوهرم خواب دیده من زایمان کردم و به دختر خوشگل به دنیا آوردم ، ما هم در حال اقدامیم ولی اونا نمیدونن ... یعنی ممکنه من باردار باشم ؟! 

کسی تجربه  این شکلی داره ؟!

دیدم همه تو امضاهاشون صلوات گذاشتن ، منم میفرستم ؛ حالا واسه سلامتی پسر کوچولوم صلوات ، نویدرضای دوست داشتنی مامان ،زن قوی ای هستم و از پس هر مشکلی برمیام ، یه بار یه عزیزی بهم گفت دنیا به تو میبازه ولی تو به دنیا نمیبازی

از کی اقدام کردی؟؟

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خانم . شبت بخیر ، خواب رو به هیچ کسی ، تعریف نکنید ، مگر به اهلش . همین الآن سرچ کنید ، یوتاب تعبیر خواب . یک معبر داره به نام خانم فریبا هراتی . به شدت با تجربه ، با سواد و خیر خواه هستن و به بهترین نحو ممکن ، خواب ها رو تعبیر میکنند . پیشنهاد میکنم ، به ایشون ی سری بزنید 

اللهم عجل لولیک الفرج 

نمیدونم منم دراقدامم.دوشب پیش خاب دیدم شوهرم برام گردنبند خریده.منم بستم گردنم ذوق میکنم...تعبیرشو خوندم نوشته بود ب فرزند پسر تعبیر میشه....شب قبلش هم اقدان داشتیم امیدوارم ک راست بشه دلم روشنه

وخدایی ک بشدت کافیست...
شاید خواسته ازت حرف بکشه.

باهات موافقم👌

چون خواهر شوهر من از۵ماه بعد عروسیمون همش‌میگه تا الان

میگه دستبه گوشی من نزن حاملس ویار داره🤨

یا میگه من باردادم چای زعفرون بخورم بچه سقط نمیشه

یه بهرم الکی عکس یه بی بی واسم فرستا  تا دوهفته سرکارم گذاشت🥺

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕

من پری شب خواب دیدم یه خانم یه پسر بچه ناز رو داد بمن گفت با شوهرم اختلاف دارم تو نگهش دار.منم قبول کردم گفتم دخترم بچه است عیب نداره باهم بزرگ میکنم.یکم بهش رسیدم.صبحش که بیدار شدم‌ تا الان دیوونه شدم.واقعا مهرش به دلم نشسته بود انگار عزیزمو ازم گرفتن