2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دردش به کنار این چه جوری خوب میشه😢😢

برو داروخانه از دکتر دارو  بگیر 

ابسه کرده یعنی ریشه یکی از دندونت به مشکل خورده 

من دندون عقلم کشیدم ابسه بعد دو سه روز خوب شد

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
برو داروخانه از دکتر دارو  بگیر  ابسه کرده یعنی ریشه یکی از دندونت به مشکل خورده  م ...

من دو ماه پیش این دندونمو پر کردم ولی وقتی اب میخورم سرد میشه دندونم به دکترم گفتم گفت به ریشه نزدیک بوده واسه همون اگه درست نشد بیا عصب کشی میترسم عفونت زیر دندونم باشه

من دو ماه پیش این دندونمو پر کردم ولی وقتی اب میخورم سرد میشه دندونم به دکترم گفتم گفت به ریشه نزدیک ...

احتمالا به همون خاطر بوده 

بعد کرونا حتما پیگیری کن دندونی که ریشه اش مشکل داره دستکاری که بشه ابسه میکنه کاش عکس میگرفتی بعد ترمیم میکردی 

اموکسی سیلین و مترونیدازول هر هشت ساعت بخور کوچیک میشه ولی بعد یکی دو هفته دوباره برمیگرده 

چایی و نمک دریا خیلی خوبه عفونت کم میکنه

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
احتمالا به همون خاطر بوده  بعد کرونا حتما پیگیری کن دندونی که ریشه اش مشکل داره دستکاری که بشه ...

ممنون گلم قبل پرکردن دکتر عکس گرفت گفت نزدیک ریشه هست حیفه عصبشو بکشم اگه مشکل داشت بیار که الان اینطوری شده حتما کارایی که گفتی رو میکنم بازم ممنون