2777
2789
عنوان

بچه ها یه چی گفتم توش موندم🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از اسباب بازیاشو بریز ک بفهمه این‌کارو میکنی شاید دیگ تکرار نکرد حتی میتونی بعدا یواشکی دربیاری.. ولی نشونش ندی بفهمه اینکارمیکنی ک دروغم نگفته باشی بچها زود یادمیگیرن دروغ گفتن

😂😂😂😂😂😂😂

از بچه رکب خوردی

😝😝😝😝

😂😂😂😂😂😂😂

مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم  ور دارین دخترو ببرین😳  توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته   دومادمیگه مفته بزار بیفته  خلاصه هیچ وقت مفت نباشید    حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁

یه پلاستیک جدید بنداز توی سطل بعد جلو چشم بچه بریز توش بگو انداختم رفت

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
جمع کن بریز تو نایلون بذار تو کمد اتاق اخری درشو قفل کن فکر کنه ریختی دور

جوری آدرس دادی انگار رفتی خونه اسی همه جای اتاقاشو بلدی😂

هرکی امضای منو دید دعا کنه به عشقم برسم 😢😢😢😢🙏حاجتروا بشید انشاله🥺🙏

قایم کن دیگه حالاروش من اینه که میگم جمع نکنی فزشته میادمیبره میده به بچه های منظم واگرجمع نکنه واقعایه اسباب بازیشوقایم کن بگوفرشته برده بعدچندروزمثلابافرشته صحبت کن اسباب بازیشوبرگردونه وفرداش بهش بده 

بردار قایم کن بگو ریختم رفت

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....