2777
2789
عنوان

بچه ها یه چی گفتم توش موندم🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 38 پست

نگو میریزم دور. بگو زنگ میزنم یه آقایی هست مسئول کارهای بچه هاست. میاد میبره. بعدش هم که قایم کردی باهاش همدردی کن بگو منم دلم نمیخواست بدم بره ولی چون کار بد کردی مجبورم

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا ن دروغ کار خوبی نیست نگو ریختم رفت بگو هرچی فکر کردم دیدم حیف اند گذاشتم بعدا بدم ب ی بچه ای ک دلش اسباب بازی های ب این قشنگی میخاد ولی نمیتونن بخرن

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....

نباید تهدیدش کنی. تو اینجور مواقع که میخای یاد بگیره که کاری و انجام بده باید بهش پیشنهاد دو کار و بدی مثلا اول با هم میز شام و بچینیم یا اسباب بازی ها رو جمع کنیم یا اول اسباب بازی ها رو جمع کنیم بعد میز شام و بچینیم . اینطوری اول اینکه بچه حس میکنه حق انتخاب داره و دوم اینکه ذهنش خارج از این دو تا اپشن نمیره . اما وقتی میگید میریزید سطل زباله و تهش این کار و هیچ وقت انجام نمیدید بچه ی شما هیچ وقت توی زندگی شما رو جدی نمیگیره و حتی اگر اسباب بازی و هم بریزید سطل اشغال باز هم کار مثبتی تو تربیتش نکردید و فقط حرصشو دراوردید.حتی برای جمع کردم لوازم خودش بابد یه پاداش کوچیک بهش داد چون در حال حاضر داره آموزش میبینه.

آره فکر کنم‌باید همینو بگم بهتر از دور ریختنه

یه نایلون تمیز بنداز تو سطل زبالهجلو چشمش اسبا بازی هاسو بریز توش خواست برداره بگو قول بده جمع کنی وگرنه این بار میندازم بره خودتم نبینی

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
اگه ریختم با گریه هاش چکار کنم 😭😭😭 از الان به گریه هاش فکر میکنم دلم میلرزه

ن یکیشو بنداز ب عنوان تهدید دروغم نگفته باشی میگم ک بعدا نگهدار چون واقعا تربیت بچه خیلی مهمه از حالا دروغو یادمیگیره خودش بزرگتر شد دروغ میگ