2777
2789

🤐🤐من فقط دلم به حال اون بیچاره هایی میسوزه که سایت گولشون زده

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   

به همه نه به کسایی که ثبت نام میکنن😊🎈

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نوبخت رییس سازمان برنامه و بودجه کشور در مصاحبه امروز خود اعلام کردند که نشانی سایت بعدا اعلام خواهد شد و هنوز نحوه، زمان بندی و نشانی هیچ سایتی جهت انجام اقدامات لازم برای متقاضیان این تسهیلات نهایی و اعلام نشده است.

در این اطلاعیه تاکید شده است: بلافاصله بعد از فراهم شدن تمهیدات و تدوین دستورالعمل ثبت نام متقاضیان، مراتب از طریق اطلاعیه رسمی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

واریزش همراه یارانه اردیبهشته

باید ثبت نام کنی اگر میخاید

چقدر باید خدا به کسی لطف داشته باشه که بجای اینکه بگه خدایا به کدامین گناه ؟؟ بگه خدایا به کدامین ثواب و کار خیر برای ما معجزه کردی و به زندگی ما جان تازه بخشیدی تا آخر عمر شکرگزارتم🙏 ........گاهی گمان نمیکنی ولی خوب می شود !!!
چرا عزیزم؟؟ چی شده مگه

یه گزینه میاد میگه یارانتو اهدا کن بیشتر مردم زدن اهداش کردن

میدونی چرا چوب خدا صدا نداره            چون که فرو میکنه                    درتاریخ۹/۹/۹۹هیچ غلطی نمیکنم و لم دادم دارم جم میبینم   چه خبرتونهههههه چه خبرتونهههههههههه    نه بوی عطر پیرهنت نه اون چشای روشنت نه  حتی خط خنده هات حواسمو پرت نمیکنه   
ثبتنام نکن میری توسایت میزنه اهدا یارانه ینی یارانتو میبخشی یه تومن میگیری بعدش دیگه یارانت کلن قط م ...

واقعا؟؟؟ آخه من خیلی احتیاج دارم خوشحال شدم

هرچیز که در جستن آنی ، آنی 
بله باید ثبتنام کنید12درصد سود میگیرن

بعد خود بانک وقتی پول میخوابونی۴درصد میده بهت کشور عجیبی داریم😒

چقدر پستن بخدا

پست واسه یه لحظشه