2777
2789
عنوان

خانواده ی رواعصاب

149 بازدید | 4 پست

سلام

خانواده شوهرم هی از همسرم توقع کمک مالی دارن مادرشوهرم اینا  نه ولی برادر شوهرام و خواهر شوهرام همشون از شوهرم توقع دارن.اوایل برام مهم نبود میگفتم بزار کمک کنه برادر خواهراشن اما الان میبینم ک اینا بشدت پروهستن و فکر میکنن وظیفه شوهرمه ک هرجا اینا پول کم اوردن کمکشون کنه شوهرم از دوتا برادراش کوچیکتره ولی با اون حال باید بهشون کمک کنه واقعا دیگه نمیتونم تحملشون کنم.برادرشوهرم خونه میخواد بخره از شوهرم یه مبلغی خواست شوهرم گفت بهش میده بعد زنگ زده میگه میشه بیشتر بدی یه خونه دیگه هست اونو زنم بیشتر پسندیده اخهههه ادم انقدرر پرووووو ..خواهر شوهرم میخواد ماشین بخره میاد پول قرض میکنه...بعد همشون برای عروسیمون یه کادو های بشدت ارزونی دادن حتی تازه فهمیدم ک شاباشایی ک تو عروسی کردن شوهرم بهشون داده بوده واقعاااااا دارم حالمممم بده از دستشون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوب اگه خودتون خونه و ماشین خوب دارید و پولتون اضافه تر از خرجتونهذو به زحمت نمی افتین خیلی خودتو اذیت نکن. 

آما اگه خودتون خونه از خودتون ندارید و ماشین و رفاه که برا تهیه چیزی اذیت نشید به نظرم اشتباه محضه. 

همیشه میگن چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامه

بگو🙂 بخند 🤗 زندگی کن 💃