سلام الان سه روزه فقط شبا تو خواب به دخترم شیر میدم روزا گرفتم ازش شدید ناراحت و مضطرب شدم همش دلم می خواد گریه کنم اصلا یه جوری شدم از طرفی هم دلم نمیخواد از شیر بگیرمش از لحاظ عاطفی احساس می کنم خودم بیشتر به بچم وابسته شدم که شیر بخوره .حالا نمی دونم این حالم مربوط به از شیر گرفتنش هست یا چیز دیگه ایه
عشق فقط عشق علی ،رهبر فقط سید علی.دوستان هر حاجتی دارید بگید تو نماز دعاتون کنم.من به معجزه ی سبز دعا ایمان دارم.😍
البته من شیرم خشک شد ولی داشتم دق میکردم همش به حالت شیر دهی بغلش میکردم تا اروم شم کم کم از بین رفت
❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓 با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه اینم نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
انگار وقتی شیر می خورد با تمام زحمتش خودم ارامش می گرفتم .
عزیزم یه جاخوندم نوشته بودین براهرکی بچه دارنمیشه دعامیکنین بچه دارمیشن میشه برامنم دعاکنین اسمم ویدا
اگه دوست داشتین دعاکنین 4ساله منتظرم
خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔