یاسمییین_بانووو مدیر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2224 عنوان کیا با خوردن کوچیک ترین شیرینی جوش میزنن؟🤚🏻😐 | مشاهده متن کامل بحث + 13774 بازدید | 39 پست 🥺خستمه جرات ندارم یه شیرینی کوچیک بخورم یا یه چیز چرب درجااا جوش میزنم از این جوشا که حسابی جاشون میمونه 1399/01/20 | 21:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یاسمییین_بانووو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2224 یه پوز ریز بدم 😎😂تااین سن جوش نزدم 🤚🏻😂 ایول خوشابحالت
ir_f_s عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 1819 دوران بلوغمم انقد جوش نمیزدموالا همه چیم میخوردم الان یکساله سندرم پلی کیستیک دارم فک کنم بی ... منم تو بلوغم جوش نمیزدم
یاسمییین_بانووو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2224 شاید کبدتم چربه چهل روز ناشتا خاک شیر رویکم بجوشون بخور نیم ساعت چیزی نخور عرق شاتره کاسنی وخار میری ... پس امتحان میکنم شاید واقعا تاثیر داشت
یاسمییین_بانووو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2224 منم تو بلوغم جوش نمیزدم الان چکار میکنی واسه درمان جوشات
یاسمییین_بانووو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2224 شاید کبدتم چربه چهل روز ناشتا خاک شیر رویکم بجوشون بخور نیم ساعت چیزی نخور عرق شاتره کاسنی وخار میری ... 😂گلاب به روت من خاک شیر بخورم شکمم شل میشه راهکار دیگه ای نیست؟
تینا۰۲۴ عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 722 پس امتحان میکنم شاید واقعا تاثیر داشت اره حتمن امتهان کن ماچهار تاخلط تو بدن داریم هرکدوم زیاد یاکم شه مشکل ایجاد میکنه شما صفرات بالاس که جوش میزنی حرارت کبدت بالاس باید خنک کنی زرشک کوهی هم عالیه خنکه عناب هم خوبه حتمن شربت صفرابر بگیر بخور خواهرشوهرم اینطوری بود بهش گفتم بخور دیگه جوش نزد پوستش صاف شد ادویه هم نخور زیاد
ir_f_s عضویت: 1398/11/25 تعداد پست: 1819 الان چکار میکنی واسه درمان جوشات رعایت میکنم چیزایی که باعث جوش زدنم میشه نمیخورم ولی بازم بعضی وقتا یکی دوتا جوش میزنم که واقعا دردناکم هستن.اگه رعایت نکنم افتضاح میشم
missftmh عضویت: 1399/01/12 تعداد پست: 1999 اره حتمن امتهان کن ماچهار تاخلط تو بدن داریم هرکدوم زیاد یاکم شه مشکل ایجاد میکنه شما صفرات بالاس که ... منم خیلی جوش میزنم خودم حس میکنم صفرا بالاس ولی از طرفیم چیزای خنک و انار و زرشک و اینا میخورم یخ میشم از درون کلا از سرما فراریم
یاسمییین_بانووو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2224 اره حتمن امتهان کن ماچهار تاخلط تو بدن داریم هرکدوم زیاد یاکم شه مشکل ایجاد میکنه شما صفرات بالاس که ... من از همون نوزادی بدنم داغ داغ بود همه فکر میکردن تب دارم دکتر گفت خودش بدنش اینجوریه الانم همینجورم زمستون و تابستونم حرارت بدنم بالاست
تینا۰۲۴ عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 722 😂گلاب به روت من خاک شیر بخورم شکمم شل میشه راهکار دیگه ای نیست؟ عناب رو بجوشون بخور ببین بجای شیرینی عناب رو بگیر بشور تویه ظرف دربسته بزار تویخچال هرموقع هوس شیرینی کردی عناب بخور بعد بعد خاکشیر نمیتونی بخوریم عرق کاسنی وشاطره وخاره مریم که بدترین امراض کبدی رو درمان میکنه اینه سه تارو مخلوط کن نیم ساعت قل هروعده غذایی ناهر شام صبونه بامعده خالی یه نصف استکان بخورکاهوهم خنکه خوبه شربت صفرابر هم عالیه بخوری
یاسمییین_بانووو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2224 عناب رو بجوشون بخور ببین بجای شیرینی عناب رو بگیر بشور تویه ظرف دربسته بزار تویخچال هرموقع هوس شیرین ... پس از عطاری میخرم عزقیجات رو ماهو کلا چون فیبرش بالاست معدمو اذیت میکنه عناب هم میگیرم امیدوارم حل شه این جوشا خستم شده نوزده سالم بیشتر نیست این وضعم شده تا پارسال اینجور نبودم
تینا۰۲۴ عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 722 من از همون نوزادی بدنم داغ داغ بود همه فکر میکردن تب دارم دکتر گفت خودش بدنش اینجوریه الانم ه ... تو بخاطر اینکه صفرات بالاس حتمن سریع هم عصبانی میشی حجامتم خیلی برات خوبه از خوردن گرمیجات زیاد دوری کن پشت هر گرمی خنکی بخور وچایی اصلا نخورکبدت نباید زیاد حرارتش بره بالا آسیب میزنه
یاسمییین_بانووو مدیر استارتر عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2224 تو بخاطر اینکه صفرات بالاس حتمن سریع هم عصبانی میشی حجامتم خیلی برات خوبه از خوردن گرمیجات زیاد دوری ... اره زود عصبی میشم جدیدا قبلل خیلی اروم بودم
تینا۰۲۴ عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 722 پس از عطاری میخرم عزقیجات رو ماهو کلا چون فیبرش بالاست معدمو اذیت میکنه عناب هم میگیرم ... جوشات فقط بخاطر تغذیه نامناسب هست واینکه یکم کبدت چرب شده وغلظت خون داری اگه کبدتو پاکسازی کنی بهت قول میدم دیگه جوش نمیزنی حجامتم عالیه برات البته اگه مشکل فشارخون وقلبی وکمخونی نداری😉
تینا۰۲۴ عضویت: 1399/01/19 تعداد پست: 722 اره زود عصبی میشم جدیدا قبلل خیلی اروم بودم راستی صفرابرم بگیر شربتشو زرشک سیاه کوهی هم بخور خوبه خونتو صاف میکنه وخنکه وجوش نمیزنی