2777
2789
عنوان

کیا با خوردن کوچیک ترین شیرینی جوش میزنن؟🤚🏻😐

| مشاهده متن کامل بحث + 13766 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس امتحان میکنم شاید واقعا تاثیر داشت 

اره حتمن امتهان کن ماچهار تاخلط تو بدن داریم هرکدوم زیاد یاکم شه مشکل ایجاد میکنه شما صفرات بالاس که جوش میزنی حرارت کبدت بالاس باید خنک کنی زرشک کوهی هم عالیه خنکه عناب هم خوبه حتمن شربت صفرابر بگیر بخور خواهرشوهرم اینطوری بود بهش گفتم بخور دیگه جوش نزد پوستش صاف شد ادویه هم نخور زیاد 

الان چکار میکنی واسه درمان جوشات

رعایت میکنم چیزایی که باعث جوش زدنم میشه نمیخورم ولی بازم بعضی وقتا یکی دوتا جوش میزنم که واقعا دردناکم هستن.اگه رعایت نکنم افتضاح میشم

اره حتمن امتهان کن ماچهار تاخلط تو بدن داریم هرکدوم زیاد یاکم شه مشکل ایجاد میکنه شما صفرات بالاس که ...

منم خیلی جوش میزنم خودم حس میکنم صفرا بالاس ولی از طرفیم چیزای خنک و انار و زرشک و اینا میخورم یخ میشم از درون کلا از سرما فراریم

اره حتمن امتهان کن ماچهار تاخلط تو بدن داریم هرکدوم زیاد یاکم شه مشکل ایجاد میکنه شما صفرات بالاس که ...

من از همون نوزادی بدنم داغ داغ بود همه فکر میکردن تب دارم دکتر گفت خودش بدنش اینجوریه 

الانم همینجورم زمستون و تابستونم حرارت بدنم بالاست 

😂گلاب به روت من خاک شیر بخورم شکمم شل میشه راهکار دیگه ای نیست؟

عناب رو بجوشون بخور ببین بجای شیرینی عناب رو بگیر بشور تویه ظرف دربسته بزار تویخچال هرموقع هوس شیرینی کردی عناب بخور بعد بعد خاکشیر نمیتونی بخوریم عرق کاسنی وشاطره وخاره مریم که بدترین امراض کبدی رو درمان میکنه اینه سه تارو مخلوط کن نیم ساعت قل هروعده غذایی ناهر شام صبونه بامعده خالی یه نصف استکان بخورکاهوهم خنکه خوبه شربت صفرابر هم عالیه بخوری 

عناب رو بجوشون بخور ببین بجای شیرینی عناب رو بگیر بشور تویه ظرف دربسته بزار تویخچال هرموقع هوس شیرین ...

پس از عطاری میخرم عزقیجات رو 

ماهو کلا چون فیبرش بالاست معدمو اذیت میکنه 

عناب هم میگیرم امیدوارم حل شه این جوشا 

خستم شده نوزده سالم بیشتر نیست این وضعم شده تا پارسال اینجور نبودم

من از همون نوزادی بدنم داغ داغ بود همه فکر میکردن تب دارم دکتر گفت خودش بدنش اینجوریه  الانم ه ...

تو بخاطر اینکه صفرات بالاس حتمن سریع هم عصبانی میشی حجامتم خیلی برات خوبه از خوردن گرمیجات زیاد دوری کن پشت هر گرمی خنکی بخور وچایی اصلا نخورکبدت نباید زیاد حرارتش بره بالا آسیب میزنه 

پس از عطاری میخرم عزقیجات رو  ماهو کلا چون فیبرش بالاست معدمو اذیت میکنه  عناب هم میگیرم ...

جوشات فقط بخاطر تغذیه نامناسب هست واینکه یکم کبدت چرب شده وغلظت خون داری اگه کبدتو پاکسازی کنی بهت قول میدم دیگه جوش نمیزنی حجامتم عالیه برات البته اگه مشکل فشارخون وقلبی وکمخونی نداری😉