من یادمه چهارده پونزده سالم بود کلیپس میزدم.موهامم فر بود.باد میکرد میومد بالا.با شلوار دمپای سفید خواهرمو برمیداشتم میرفتم سوپرمارکت فکر میکردم پسر فروشنده بهم علاقه مند میشه.هار هارم میخندیدم با خواهرم که مثلا توجهش جلب بشه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یک دفعه عرقکرده از خواب میپریم و میبینیم همهی چیزهایی که توی این سالها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف میکنیم و بغل دستیمون خمیازه میکشه و میگه ول کن این چرت و پرتهارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
من کفش مجلسی لژ بلند آبجیم میپوشیدم توی راهنمایی توی مسیر مدرسه فکر میکردم پشت سرم همینطور پسرا مثل برگ درخت میفتن از شدت خوشتیپی و زیبایی من😑😐 یکیم پیدا نمیشد بزنه تو سرم بگه نپوش😒
یک دفعه عرقکرده از خواب میپریم و میبینیم همهی چیزهایی که توی این سالها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف میکنیم و بغل دستیمون خمیازه میکشه و میگه ول کن این چرت و پرتهارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
اومدم بزنم گفت گزارش شما قبلا در این تاپیک ثبت شده
مرسی گلم ⚘⚘⚘
پیشنهادمیکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانهای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت میبخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بیاحترامی و نگاههای سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت میکند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
از کارای همین الانت بگو من دخترم بعضی اوقات اعتراف میکنه میگه مامان من چقد ...
😃😃الان زیاد کار خزی نمیکنم ولی تا وقتی زیر ۱۵ سال بودم کارای خز زیاد میکردم اصلا افتضاحححح ۲,۳ سال پیش یه استاد مرد داشتیم بعد بچه ها هم تازه از دبستان وارد راهنمایی شده بودن یعنی هرکاری بگی برای جلب توجه ای یارو کردیم😑😑😣😂 آخرم محل نداد یه بلایی سرش آوردم😶😶😶😶 برای مامانم که گفتم نمیدونست بخنده یا دعوام کنع
پیشنهادمیکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانهای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت میبخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بیاحترامی و نگاههای سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت میکند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
وای من چقدر لیز خوردم با اونا همینجوری دیلاق بودم اونارم میپوشیدم شکل زرافه میشدم
منکه کلا دوران راهنمایی و دبیرستان حس میکردم سوفیا لورنم😒👊 ایشششش