2777
2789
عنوان

بیاین از خز بازی های بچگیتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالی بود 😂😂 😂😂

فودات😘

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)

چرا یک سرگرمی برای خودتون ایجاد نمی کنید که هم اوقات فراقت شما رو پر کنه و هم براتون منبع درآمد باشه.

شما میتونید در وبسایت طلا و خورشید آموزش مروارید بافی و جواهر دوزی ببینید که دارای پشتیبانی دائمی هم هست و همینطور میتونید محصولاتتون رو هم در این وبسایت بفروش برسونید و در منزل خودتون کسب و کارتان را راه اندازی کنید.

ضمانت بازگشت وجه در صورت عدم رضایت از آموزشها.

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

اپلیکیشن این آموزشها رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید.

پیج اینستاگرام آموزشهای مروارید بافی و جواهردوزی

واي ياده خودم افتادم موهام فر يه عالمه مو رو زيرش كليپس ميزدم استين مانتو مم تا ميزدم بالا با يه عال ...

وااای دخترم اون روز داشت نهنگ عنبر میدید ویشکا آسایش رو دیده.منم دقیقا مثل اون صورتم لاغر..دراز.  میگه مامان همچین تصوری از دوران بلوغت دارم.    

من کفش مجلسی لژ بلند آبجیم میپوشیدم توی راهنمایی توی مسیر مدرسه فکر میکردم پشت سرم همینطور پسرا مثل برگ درخت میفتن از شدت خوشتیپی و زیبایی من😑😐 یکیم پیدا نمیشد بزنه تو سرم بگه نپوش😒

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)

یه مانتو خیلی زشت قرمز تیره با خال خال سفید میپوشیدم با یه شال ابی کمرنگ شبیه دستمال کهنه

فک میکردم هم چه لاکچری شدم. هنوز عکسامو میبینم شرمنده میشم از بقیه که منو اینجوری میدیدن😑 اه هیچ لباسیم انداره اون نپوشیدم😖

Hakuna matata! طراحی لباس میکنمو نقاشی میکشم😋😊
اومدم بزنم گفت گزارش شما قبلا در این تاپیک ثبت شده      

مرسی گلم ⚘⚘⚘

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

از کارای همین الانت بگو       من دخترم بعضی اوقات اعتراف میکنه میگه مامان من چقد ...

😃😃الان زیاد کار خزی نمیکنم ولی تا وقتی زیر ۱۵ سال بودم کارای خز زیاد میکردم اصلا افتضاحححح ۲,۳ سال پیش یه استاد مرد داشتیم بعد بچه ها هم تازه از دبستان وارد راهنمایی شده بودن یعنی هرکاری بگی برای جلب توجه ای یارو کردیم😑😑😣😂 آخرم محل نداد یه بلایی سرش آوردم😶😶😶😶 برای مامانم که گفتم نمیدونست بخنده یا دعوام کنع

زدم

مرسی عزیزم ⚘⚘⚘

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

من کفش مجلسی لژ بلند آبجیم میپوشیدم توی راهنمایی توی مسیر مدرسه فکر میکردم پشت سرم همینطور پسرا مثل ...

وای من چقدر لیز خوردم با اونا

همینجوری دیلاق بودم اونارم میپوشیدم شکل زرافه میشدم

وای من چقدر لیز خوردم با اونا همینجوری دیلاق بودم اونارم میپوشیدم شکل زرافه میشدم

منکه کلا دوران راهنمایی و دبیرستان حس میکردم سوفیا لورنم😒👊 ایشششش