2777
2789
اگه اینستا داری برو بنویس نواب ابراهیمی  اتفاقا امروز لازانیا درست کرد دستورشو گذاشت

اینستا ندارم

دستورش که مشکلی نیس همه جا خست کلی خوندم اینور اونور مهم طعمشه که بپسندیم

البته شوهرم بپسنده همه غذایی دوس داره بجز ماکارانی شکلی و سالاد ماکارونی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
خوب میشه خوشمزه اس خیلی دودلم دفعه اولمه میترسم دوس نداشته باشیم فقط مواد و وقتم هدر بدم

عالیه درس کن

هرچقد هم بد درس کنی باز قابل خوردن و خوشمزس نترس

آقایون ب هیچ وجه لایک و ریپلای نکنید   وگرنه گزارش میزنم😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😬😬هرکی گزارش بخواد میزنم براش😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای پودر آویشن خیلی خوشمزش میکنههه که عزیزم

مرسی عزیزم امتحانش میکنم

آقایون ب هیچ وجه لایک و ریپلای نکنید   وگرنه گزارش میزنم😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😬😬هرکی گزارش بخواد میزنم براش😍
من سویا پیاز با ادویه میریزم شوهرم اول که میبینه میگه به به چه کردی اما وقتی میخوره نظرش عوض میشه هم ...

سویا نزن

منم خیلی سویا دوس ندارم چرخ کرده بریز یا حداقل با یه کم سویا قاطی کن

ماکارانی باید چرب و قرمزززز باشه و عطر خوبی بده که آویشن بزن و فلفل سیاه

اینستا ندارم دستورش که مشکلی نیس همه جا خست کلی خوندم اینور اونور مهم طعمشه که بپسندیم البته شوهرم ...

شوهر منم ماکارونی و سالادشو نمیخوره اما لازانیا دوس داره 

شوهر منم ماکارونی و سالادشو نمیخوره اما لازانیا دوس داره 

امیدوارم بخوره البته نخوره هم مهم نی مجبورم خودم خیلی بخورم رژیم امشب میشکنم😂😂

امیدوارم بخوره البته نخوره هم مهم نی مجبورم خودم خیلی بخورم رژیم امشب میشکنم😂😂

من ک عاشقشم اضافه بیاد برا صبونه میخورم😂😂