سلام عیدتون مبارک این دستور کیک امتحان شدست حتما درست کنید
تخم مرغ 4 عدد، شکر 2 پیمانه، چای (خیلی پررنگ در حد نوشابه سیاه)سرد شده 1 پیمانه، وانیل نصف ق چایخوری، پودر کاکائو 2ق غذاخوری، روغن 1 پیمانه، آرد 4 پیمانه سرخالی، بیکینگ پودر 1ق غذاخوری
خب اول تخم مرغ ها رو حسابی هم میزنیم تا کمی پف کنه بعدش شکر رو اضافه می کنیم و بازهم بهم می زنیم تا شکر حل بشه حالا روغن و وانیل رو می ریزم و بعداز مخلوط کردن پودر کاکائو رو اضافه می کنیم.حالا نوبت اضافه کردن چای هست.این مخلوط رو خوب هم میزنیم.یه لیوان از مخلوط رو جدا می کنیم برای سس رو کیک. حالا آرد و بیکینگ پودر رو به مخلوط باقیمانده اضافه می کنیم.توجه کنید پیمانه آرد رو زیاد پر نکنید.یه مقدار سرش خالی باشه و در ضمن آرد رو با قاشق داخل پیمانه بریزید(خیلی مهم).یه قالب بزرگ برای این کیک مناسبه.قالب رو چرب کرده و آرد پاشی می کنید و داخل فری که از قبل گرم شده می ذاریدوبا دمای 180 درجه و نیم ساعت.مدت پخت بستگی به فرتون داره. وقتی کیکتون پخت روش را با چنگال سوراخ سوراخ کنید و مایع سس رو روی کیک داغ بریزید. بذارید خنک شه بعد برش بزنید.توی یخچال تا چهار یا پنج روز می مونه.می تونید هم سرد یا گرم سرو کنید. نوش جان