2777
2789
عنوان

بیاین بگین چن تا خواهر برادرین

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 120 پست
خودم 22 دوتا هم داداش 15 و 17 ساله

😍😍😍خوبین باهم؟ 

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
۴ تا داداش دارم بزرگتر از خودم 🙈خیلی هوای تک خواهرشونو دارن

خخخخخخخ

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وخواهرمم دوقلوییم هم جاری 

چ عالییییی

استارتر ببخشید🙏🙏🙏🙏

میشه این تاپیک من و گزارش بزنین خواهش میکنم ازتون منم براتون حمد میخونم❤❤❤

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=3638791&slug=خانمایی-که-سقط-داشتین-چقدر-زمان-برد-تا-دوباره-باردار-شدین&postId=117625309

https://abzarek.ir/service-p/msg/2277698

عاشق همشونم لعنت به قرنطینه و کرونا.دلم تنگ شده برم خونه هاشون 

اره بخدااااا لعنت

برای منم پیش اومده ولی بهش فکر نکرده بودم🤔شاید تو نت داشته چیزی سرچ میکرده که تاپیک شما مربوط به او ...

نه فکر نمیکنم چون تاپیکم سرگرمی بود گفته بودم سوال بپرسین 😑

رو یه نفر شک دارم یعنی اگه همون باشه به باد میرم بخدا😑😂😂 

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  
یه داداش ۲۹ ساله دارم  خودم ۲۶ با یه خواهر ۱۴ ساله و داداشمو از همه بیشتر دوست دارم خواهرمم ...

😍😍😍😍😍😍داداشا ی چیز دیگن

خب مشکل همینه😭 یه نفر 1 ساعت بود عضو شده بود امده تاپیک های اخرای منو نظر داده دارم میترسم لو رفته ...

نمیدونم چرا حس میکنم این سوالت رو قبلا فرستادی و من خوندم ؟

دوستای مهربونم میشه برای ارامشم و موفق شدنم با دلای پاکتون یه صلوات مهمونم کنین؟😘 اگه خواستین بهم بگین فرستادین منم براتون جبران کنم 🥰
ولی اونا بیشتر هوا منو دارن البته بگم تفاوت سنیمون کم هست 

چ خوب خیلی دوس داشتم ی خواهر داشته بودم

یه خواهر و یه برادر از خودم کوچکتر دارم یه دوقلو هم تو راهن همشونم دوست دارم  یعنی میشیم۵ تا

وااای چن سالته

نه فکر نمیکنم چون تاپیکم سرگرمی بود گفته بودم سوال بپرسین 😑 رو یه نفر شک دارم یعنی اگه همون ...

😁امیدوارم که اون نباشه

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘