2777
2789
عنوان

بیاین بگین چن تا خواهر برادرین

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 120 پست
5تا صلوات فرستادم برای گل پسرت

ممنونم عزیزم😘منم برای شما میفرستم گلم😘😘💖

عزیزای دلم لطف میکنین برای سلامتی گل پسرم یه صلوات بفرستین؟اگه فرستادین بگین منم برای حاجت شما صلوات بفرستم مهربونا🤩😍😘
خارجه وقتی ایران بود مثه دوتا سگ فقط دعوا میکردیم الان که بزرگ شدیم قدر همو میدونیم 

خیلی سخته دوری خواهر برادر خدا بهت صبر بده 

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ممنونم عزیزم😘منم برای شما میفرستم گلم😘😘💖

😘😘😘😘😘تشکر

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
4 تا خواهر دارم  4 تا برادر  فرزند نهمم 😐 19 سالمه 😃🤦🏻‍♀️😂

وااااای😓😓سختت نیس

وااااای😓😓سختت نیس

نه 

چه سختی ای 😐

اگه از لحاظ دخالت بی جاااشون و اینکه فکر میکنن چون خیلی بزرگن نسبت به تو و بیشتر می‌فهمن آره خیلیییییی اذیت میشم خیلیییی

یکی رو دارم که با دنیا عوضش نمیکنم   خدایا مراقب عشقم بااااااش  
نه  چه سختی ای 😐 اگه از لحاظ دخالت بی جاااشون و اینکه فکر میکنن چون خیلی بزرگن نسبت به تو و ...

اره همینو میگم خدا بهت صبر بده ولی پرجمعیت خوبه ها😍😍😍😍

اره همینو میگم خدا بهت صبر بده ولی پرجمعیت خوبه ها😍😍😍😍

نه بابا چ خوبی.. 

خوبم نیست زیاد 😐🤪

اما خانوادم رو خیلی دوست دارم خیلی 😍

اصلا باهاشون عشق مبکنم😍

یکی رو دارم که با دنیا عوضش نمیکنم   خدایا مراقب عشقم بااااااش  
نه بابا چ خوبی..  خوبم نیست زیاد 😐🤪 اما خانوادم رو خیلی دوست دارم خیلی 😍 اصلا باهاشون عشق ...

😍😍😍😍😍😍😍

خداروشکر میشه بگی رفتار مامانت چطور بوده ک راضی هستی مثلن خودش همبازیت بوده؟

مامانم خیلی همراهم‌بوده تو بچگی هام یادمه موقع غذا درست کردن میذاشت منم بهش کمک کنم زیاد خرابکاری میکردم ولی چیزی نمیگفت .... دیگه دوران دبیرستانم همش با دوستام بودم الانم همین طورم بیشتر وقتم با نامزدم و دوستام سپری میشه 

من ۱۸

خوبه پس😍❤️

نه انگار چند روز پیش دیدمش    

ن یادم نمیاد گذاشتم😁

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽