2777
2789

دخترم ۱۵ ماهشه دوهفته بود مریض شده بودم دیگه شک کردم و بیبی چک زدم درکمال ناباوری مثبت شد تا الان چهار پنج تا زدم همشوم مثبت😐دیگه باید باور کنم باردارم اصلا به بچه دوم فکر نمیکردیم حالا چیکار کنم دخترم خیلی وابسته سینمه دائم شیر میخوره طفلک😕منم چندروزه درست حسابی غذا نمیخورم نمیدونم چی میخوره اصلا

باید جداش کنم؟؟خیلی سخته نه؟

❤دخترم زندگی منه❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام

مبارکه ان شاالله بسلامتی باهم بزرگ میشن

تا ماه پنج بارداری میتونین بهش شیر بدین بعد دیگه شیر فاسد میشه باید بگیرینش

به خودتون برسین و فقط آرامش داشته باشین

تا بخواد به دنیا بیاد ، اولی بزرگ شده جوش نزنین

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

منم ۱۶ماهش بوده که باردار شدم خودم ۱۸ماهگیش فهمیدم چون اصلا پریود نشدم هیچ به سختی وبا صبر زرد گرفتمش زدم به نوک سینم از بوش دیگه نیومد ولی برای خوابیدن خیلی اذیت میکرد تا ده روز که خوب با ماشین میبردیمش اینور اونور بازی میکرد تا خسته بشه بخوابه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
سلامت باشی عزیزم ممنون

دو سال دیگه اینقدر راحتین اصلا بچه ها بهتون کار ندارن چون همبازی ان

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
منم ۱۶ماهش بوده که باردار شدم خودم ۱۸ماهگیش فهمیدم چون اصلا پریود نشدم هیچ به سختی وبا صبر زرد گرفتم ...

منم پریود نمیشدم اصلا تو این دوهفته هم فک میکردم سرما خوردم کلی دمنوش و دارو خوردم

❤دخترم زندگی منه❤