2777
2789

بچه ها من تاقهر میکنم باشوهرم وقتی خیلی عصبانی میشم از واتساپو همه جا بلاکش میکنم بعد که میخام آزادش کنم خجالت میکشم می نم نکنه دیوونم من. همه همینجورین یافقط من اینطوریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااااای خیلی باحالی خداییش من نمیتونم مسدود کنم چون گوشیش ساده هس😂😂😂😂

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
من من من  میاد هوااار میکشه تو صورتم که اخه خرررر مگه دوس پسرتم که بلاکم میکنی 😂

ن بهم چیزی نمیگه اصلا نمیفهمه ک بلاکش کردم بعد میرم واتشو نگاه میکنم میبینم طفلی کلی بم پیام داده فک کرده ک میخونم ج میدم...تازه خودمم یاد میره بعداز آشتی بازش کنی هرموقه کار پیش میاد میخام بش پی ام بدم میبینم عه اینکه هنو بلاکه 

خدارحم کرد اگه می گفتن میتونی راحت طلاق بگیری وبعد برگردی حتما این کارو میکردی یکم خوددار باش خواهر😅😅😅

خداوند تورا نه ازروی کارهایی که کرده ای ،بلکه ازروی کارهایی که جرات انجام دادن شان را نداشته ای محاکمه میکند...😉