2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شبکه خبر دیدم دکتر صحبت میکرد گفت اصلااااااا با سرکه چیزی و ضد عفونی نکنید فقط و فقط سبزی جات و میوه ...

ازقدیم سرکه برای ضدعفونی بوده

بعد مایع ظرفشویی خودش شیمیاییه کلی ضررداره

هرچی دکترا میگن مگه درسته گلللل؟

ازقدیم سرکه برای ضدعفونی بوده بعد مایع ظرفشویی خودش شیمیاییه کلی ضررداره هرچی دکترا میگن مگه درسته ...

سرکه ویروس کرونا رو از بین نمیبره

در حالت عادی ریکا مناسب نیست ولی الان بهتر از خطر مرگه

بهترین حالت اینه یه مدت نخورید

ازقدیم سرکه برای ضدعفونی بوده بعد مایع ظرفشویی خودش شیمیاییه کلی ضررداره هرچی دکترا میگن مگه درسته ...

شما هرجور دوست داری ضدعفونی کن ولی راهش اینه با ریکا ضدعفونی شه نه یک نفر همه دارن میگن

شما هرجور دوست داری ضدعفونی کن ولی راهش اینه با ریکا ضدعفونی شه نه یک نفر همه دارن میگن

خب این غلطه که با مایع ظرفشویی ضدعفونی شه،مگه مایع ظرفشویی ضدعفونی میکنه؟ولی سرکه یانمک ضدعفونی میکنه

حالا دیگه شما هم خوددانی عزیزم هرجور دوس داشتی ضدعفونی کن

سرکه ویروس کرونا رو از بین نمیبره در حالت عادی ریکا مناسب نیست ولی الان بهتر از خطر مرگه به ...

تو این شرایط خوردن‌میوه وسبزیجات باعث تقویت سیستم ایمنی میشه نخوردنش عاقلانه نیس،ازطرفی سرکه یانمک ضدعفونی میکنه،من نشنیدم بگن مایع ظرفشویی چیزی رو ضدعفونی کنه اون فقط چربی زداس نه ضدعفونی کننده دوست عزیز

تو این شرایط خوردن‌میوه وسبزیجات باعث تقویت سیستم ایمنی میشه نخوردنش عاقلانه نیس،ازطرفی سرکه یانمک ض ...

ببینید، سرکه یا نمک باکتری رو از بین میبره، کرونا ویروسه و سرکه هیچ اثری روش نداره، دکترها گفتن.  شوینده هایی مثل ریکا یا مایع دستشویی غشای چربی ویروس رو حل میکنن و اونو میکشن

بارها گفته شده سرکه هیچ اثری بر ویروس کرونا نداره

باز خودتون میدونید

تو این شرایط خوردن‌میوه وسبزیجات باعث تقویت سیستم ایمنی میشه نخوردنش عاقلانه نیس،ازطرفی سرکه یانمک ض ...

عزیزم بحث ضد عفونی نیست بحث ویروس کشیه سرکه و نمک ویروس کرونا رو از بین نمی‌بره چون  این ویروس با یا یک لایه چربی محافظت میشه حتما باید با ریکا شسته بشه تا لایه ی چربیش شکسته بشه و پروتیینش متلاشی بشه