2821
2789
عنوان

شیرخشک

97 بازدید | 5 پست

سلام من خیلی شیر خشک دوس دارم ولی میگن باعث چاقی من نمیخوام چاق بشم و این ک چ شیر خشکی خوشمزه تره 

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌

من که چندتا خریدم برا دخترم شوهرم میگه اپتامیل خوشمزه تره !!شوهرمم خیلی دوس داره شیرخشک مثل شما😂

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
من که چندتا خریدم برا دخترم شوهرم میگه اپتامیل خوشمزه تره !!شوهرمم خیلی دوس داره شیرخشک مثل شما😂

اپتامیل که خیلی بو بدی میده 😤

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=131717550]من که چندتا خریدم برا دخترم شوهرم میگه اپتامیل خوشمزه تره !!شوهرمم خیلی دوس داره شیرخشک مثل شما😂[/QUOTEاپتامیل بو میده منم خیلی دوس دارم

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌