2777
2789
عنوان

بارداری ناخواسته و دو راهی

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 43 پست

عزیزم توکل به خدا . کاریه که شده . ان شاالله مهرش به دل شوهرت می افته . رزق و روزی شد فراخ باشه. بحق این شب عزیز بحق صاحب الزمان از خدا میخام تا این بچه بدنیا بیاد خدا سبب خیر بسازه و خونه دار بشین . الهی آمین 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اونو هدیه خدا بدون و محکم نگهش دار از خدا بخواه دله همسرت رو همراه کنه ولی محکم بهش بگو نگه‌ش میداری.

من دختر اولم چهارساله و دومی پنج ماهه‌س مستاجریم همسرم هم معلمه، خدا هم روزی رسانه تک تکمونه...

دومی واقعا شیرین تره بذار بیاد خواهید دید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلیا رو دیدم اینطور بودن شوهره نمیخواسته ولی وقتی به دنیا میان میشن عزیز دل بابا .دوستم شوهرش بیکار بود باردار شد .نگهش داشت الان همه چیش خوب شده .هیچ توجیهی نداره بیجون کردن یک جاندار

با بخشیدن، واقعیت های گذشته عوض نمی شوند زیرا گذشته را نمی توان تغییر داد. ما فقط می توانیم دیگران را ببخشیم تا به آرامش بیشتری برسیم. بخشش به ما اجازه می دهد با گناه، سرزنش و احساس شرم خداحافظی کنیم و به ما یاد می دهد که با دوست داشتن دیگران از شر ترس های گذشته رها شویم

من خیلی مذهبی نیستم ولی از وقتی که قلبش بزنه سقط عمدی قتل محسوب میشه و مطمئن باشید بعدا عواقب بدی براتون داره...هر چند که من راضی به سقط جنین یه روزه هم نمیشم

ان شالله همسرتون هم راضی بشه و یه کوچولوی خوشگل و سالم بیاد تو بغلتون 

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
اونو هدیه خدا بدون و محکم نگهش دار از خدا بخواه دله همسرت رو همراه کنه ولی محکم بهش بگو نگه‌ش میداری ...

عزیزم فاصله بچهای منم مثل بچهای شما میشه بچه دومم اواخر ماه رمضون دنیا میاد

خواستم ببینم سخته نگهداری از دوتاشون؟ بچه بزرگترتون حسادت نداره؟ واینکه زایمانتون طبیعی بود ؟ اگه آره از اولی راحتتر بود یانه😥

سقط اش یعنی قاتل هستی .. نظرخدا برات مهم باشه خداراضی باشه کافیه.. شوهرت ببر پیش مشاوره

عاشقتم یعنی نظر شوهرش کشک?

من با سقط موافق نیستم اما اسی سعی کن حتما حتما همسرت رو هم راضی کنی.

کرونا, کرونا!چه کردی با زندگیهامون? با دلخوشی هامون? چقدر چیزای خوب داشتیم و قدرش رو نمی دونستیم, زیادی ساده بودن اما مهم بودن, دلم لک زده واسه بدو بدو کردن بچه ها تو پارک, دورهمی های بی دغدغه, گاز زدن یه ساندویچ داغ تو فست فود سرِکوچمون, یه سفر با عشقم, دل رو بزنیم به دریا و بیخیال همه چی بشیم... کرونا چیکار کردی با دلخوشی هامون?۹۹/۹/۹ پایان این روزهای تلخ!

فقط یه لحظه خودتو باز جای ما که داریم خودمونو ب اب و اتیش میزنیم برای اون چیزی که شما داری ولی نمیخواین..

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

دوست منم شوهرش گفت سقط کن پای من بعد سقط کلا خودشو شوهرو بچه بدبیاری اوردن از همه بدتر پسرش هی بهش می گفت تنهام تنهام با اینکه پنج سال گدشته بود اما هی انگار بهش گناهش یاداوری می شه با حرفای پسرش یا بدبیاریا

من هیچ توصیه ای ندارم

فقط اگه اتفاق کوچیکی هم براش بیفته

یابدتربشه چیزی

پدرش میگه باعثشه

میگه توخواستی

حتی حق خسته شدن نداری

من ازنزدیکام دیدم 

بنده خداگریه میکردمیگفت اصلادوسش نداره چون راضی نبودمن نگهش داشتم یک ونیم سالشه 

شوهرتوخودت بهترمیشناسی

😐😐😐حرفی نیست وقتی گوش شنوایی هم نیست

نظر شوهرش قطعا اشتباهه.. به نظر اشتباه اصلا توجه نکن.. شوهرش پیشنهاد قتل داده ... سقط بچه یعنی قتل.... سقطش کردی قاتل هستی

تو دنیا اخرت روز خوش نمیبینی ..محکم جلو شوهرت وایسا .. مخالفت کن .. مشاوره حتما برو.. مشاوره نتونست قانعش کنه به پدرمادر خودت خودش بگو .. سقط نکن

من هیچ توصیه ای ندارم فقط اگه اتفاق کوچیکی هم براش بیفته یابدتربشه چیزی پدرش میگه باعثشه میگه تو ...

اون ادمی که شما دیدی خیلی بی مسئولیت و بی احساس بوده.اون اگر بچه رو خودش هم میخواست بازم شرایطش همین بود..چون میخواد شونه خالی کنه از زیر بار مسئولیت اینو میگه.

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭
عزیزم فاصله بچهای منم مثل بچهای شما میشه بچه دومم اواخر ماه رمضون دنیا میاد خواستم ببینم سخته نگهدا ...

بسلامتی، خداروشکر خدا نگهشون داره براتون.

بببین بنظر من دومی واقعا راحت تر و شیرین تره چون هم خودمون کارکشته تریم و بدون استرس تر همه چیز بهتر پیش میره...  البته یچیزم بگم یکی اینکه تا میتونید حسابی خرما بخورید لااقل روزی سه تا حتما، واقعا روی بچه اثر داره و صبورش میکنه من چند ماه آخر خیلی خرماخوردم، بعد زایمان هم روز اول تقریبا خوراکم خرما بود توصیه روایات و طب سنتی هست خودم و اطرافیانم نتیجه شو دیدیم. و اینکه شما بخاطر وجود یه معصوم درونت واقعا به خدا نزدیک تری و دعات به استجابت نزدیک تره، حسابی ازین فرصت استفاده کن و برای ریز و درشت و حتی مسائل بچه هات با خدا حرف بزن و دعا کن.من حتی برای آرومی، خواب، زردی نی‌نی‌م هم دعا کردم و بلطف خدا بی جواب نموند!

حسادت اولش نیست ولی کم کم پیش میاد و طبیعی هم هست از اول حسااااابی حواستون به اولی باشه، محبت و بازی و بازی و بازی(زبان محبت به بچه ها بازیه) این هارو حسابی بهش بدید که احساس کنه بااومدن خواهریابرادرش اوضاع نتنها بدترنشده که بهترم شده. درمورد زایمان هم چی بگم؟!  طبیعی بودم و متاسفانه برای من که از اولی سخت تر بود،خداکنه براشماراحت تر باشه. ببخشید طولانی شد